DEMOCRATIE IS EEN FASCISTISCHE HOAX!
DEMOCRATIE IS EEN FASCISTISCHE HOAX  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier Geen Democratie maar Fascistisch ‘Corpocratie'

Geleid door Big Business:
Het Trans-Atlantische en Trans-Pacific Handel en Investeringen Partnerschap – TTIP – is BOERENBEDROG (SGP STEMDE VOOR DIT HELLEVERDRAG!!); het is een ander Agenda 21-project op de weg naar wereldwijd dictatuur dat niets te maken heeft met de vrijehandel. "Vrijhandel" wordt gebruikt als een vermomming om de macht concentratie welke deze overeenkomsten geven aan de Archon bloedlijn corporaties te camoufleren, door rechtszaken te (mis)-gebruiken om aan soevereine wetten van die landen te ontsnappen, zoals de regulering van vervuiling, voedselveiligheid, GMO's, en minimumlonen. Deze zogenaamde "overeenkomsten" zijn wetten die niet zijn voorgesteld door Parlementen zoals grondwettelijk is vereist.
"De Amerikaanse grondwet geeft het Congres de bevoegdheid om wetten te schrijven, maar TTIP wetten werden geschreven zonder de deelname van het Congres. Corporaties schrijven deze wetten uitsluitend in het belang van hun eigen macht en winst. Het instituut van de US ‘Trade Representative' werd gecreëerd om bedrijven in staat te stellen de wetten te schrijven die alleen hun belangen dienen. Genaamd "handelswet-verdragen" om deze fraude t.o.v. het volk en de grondwet te verbergen."
"Inderdaad, het Congres is niet eens toegestaan om te weten wat in deze wetten geschreven staat om de kans op afwijzing voor acceptatie te beperken als Congres hierover moet stemmen. Normaal gesproken, accepteert Congres, want er is "zoveel werk voor gedaan" en "vrijehandel zal ons allemaal wel ten goede komen." Als democratie ooit heeft bestaan, dit is het in ieder geval niet; het is fascistisch ‘Corpocratie'.

LEES VERDER VIA EEN KLIK OP DE AFBEELDING, OF VIA DE KLIK HIER LINK (geen website-reclame).


http://www.derokendevlaswiek.nl