ELKE ABORTUS IS EEN OFFER AAN/DE/SATAN
ELKE ABORTUS IS EEN OFFER AAN DE SATAN !  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje

- SINDS 1973 ZIJN ER IN DE VS 59 MILJOEN BABIES VERMOORD (zie afbeelding) ! EN ABORTUS-AANBIDDER/PROMOTOR OBAMA WORDT DOOR HET REFODOM ALS EEN god VEREERD.

- SINDS 1980 ZIJN WERELDWIJD 1,5 MILJARD NAZI-ABORTUS-MOORDEN GEPLEEGD EN DE HUIDIGE ELITE-NAZI'S ANNEXEREN MEER LANDEN DAN HITLER OOIT VAN HEEFT KUNNEN DROMEN, MET ALS DOEL: OM DE BEVOLKING WERELDWIJD ONDER HET NWO-JUK VAN HET BEEST TE BRENGEN, ALLEMAAL ONDER DE FALSE FLAG VAN WAR-ON-TERROR. RUSLAND WORDT EEN 'INMENGER' IN SYRIE GENOEMD, TERWIJL DE VS EN DE EU NIETS ANDERS DOEN DAN IN TAL VAN LANDEN TE INFILTREREN, COUPEN PLEGEN EN OVERAL DE DRONE-KILLING-BEEST UIT TE HANGEN DOOR TAL VAN LANDEN TE ANNEXEREN, TE ANARCHEREN EN DUIZENDEN CHRISTENEN TE LATEN VERMOORDEN DOOR HET WESTERSE ISIS-PROXY-LEGER, INCLUSIEF DE GEORKESTREERDE VLUCHTELINGEN-INVASIE, OM AGENDA 21 TE VERVULLEN, NAMELIJK EEN WERELDWIJDE CHRISTENVERVOLGING, GEPROMOOT IN HET BILDERBERGER RD EN DOOR DE GELIJKNAMIGE SGP.

- SINDS BEATRIX DE ABORTUSWET ONDERTEKENDE ZIJN ER RUIM 1 MILJOEN NAZI-MOORDEN IN NL GEPLEEGD !

- "LANG LEVE DE KONINGIN!" ??

JA, DAT JUICHEN DE RD- EN SGP-CRIMINELEN, PLUS DE LAFHARTIGE REFOKERKEN EN HUN COLLABORATEURS !

GOD ZAL HET ZIEN EN ZOEKEN !

---------------------------------------------------------------

Planned Parenthood offers defense in baby-parts probe


Published: 08/28/2015 at 9:42 PM op wnd.com

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK TER INZAGE WND-ARTIKEL OVER DOOR DE OBAMA GESTEUNDE SATANISCHE 'PLANNED PARENTHOOD' !


----------------------------------------------------------------

Klik hier

http://www.derokendevlaswiek.nl