PUTIN ZET VS/EU/WESTEN SCHAAKMAT
PUTIN ZET VS/EU/WESTEN SCHAAKMAT  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier Gaddafi/Libie-verrader, Obama, maakt een noodgedwongen knieval voor Putin, die zonder bombarie rigoureus ingreep in het Syrie-conflict, om het agressieve, annexerende en coupplegende Westen een halt toe te roepen. Feit is dat Putin meer strategische leiderscapaciteiten aan de dag legt dan al die dom-agressieve en Rusland-boycottende Westerse leiders bij elkaar.

De anti-NWO/GMO Rusland-leider, Putin, zet tegelijk ook de Anti-Rusland-vuilspuiter, alias meneer de bilderberger RD-acteur, voor schut, want nu Obama een gedwongen knieval voor Putin moest maken, kan meneer de RD-acteur ineens niet meer Rusland en Putin zwakzinnig baggerzwart maken, zoals hij tot voor kort doorlopend deed in opdracht van zijn bilderberger zet-bazen! Dat ook China een vliegdekschip afmeerde in de havens van Syrie, om de agressiviteit van het pro-NWO-Westen met hun ISIS-proxy-leger in te dammen, daarvan meldt de RD-acteur angstvallig niets.

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK, TER INZAGE VAN EEN SCALA WAARHEIDSARTIKELEN OVER PUTIN'S MANHAFTIG OPTREDEN IN SYRIE EN OVER DE TERRORISTEN-INVASIE ONDER HET MOM VAN "BEROOIDE VLUCHTELINGEN", ZOALS DOOR HET RD GEPROMOOT !


------------------------------------

De (Syrische) druiven zijn zuur (video)
Maandag, 28 september 2015 10:42

Bron: Niburu.co (geen (ufo)website-reclame !)

Toegeven dat iemand slimmer is dan jij, is voor de meeste mensen al een hele moeilijke zaak. In het geval van Rusland die structureel lijkt Amerika en het Westen te slim af te zijn, zijn de druiven wel heel erg zuur.

Wat opvalt als je de mainstream kranten na het weekend bekijkt, is dat niemand sportief genoeg is om te erkennen dat de Russische president Poetin weer een meesterzet heeft gedaan, in dit geval nog eens rond de situatie in SyriŽ.

Dat de anti SyriŽ coalitie volkomen schaakmat staat, wordt ondermeer geÔllustreerd door bijvoorbeeld de bilderberger Engelse premier Cameron die nu ineens ook van mening is dat de Syrische president Assad niet onmiddellijk hoeft te vertrekken.

Propaganda-kanonnen De Telegraaf en het RD beschrijven in detail hoe Assad zijn eigen bevolking zou afslachten. Ze noemen hem dan ook de slachter van SyriŽ en reppen met geen woord over het feit dat ISIS als proxy-leger is gecreŽerd door Amerika om Assad te wippen zodat er o.a. een gaspijplijn kan worden aangelegd.

Poetin heeft deze week in een interview in het programma 60 minutes van CBS onomwonden gezegd dat de Amerikaanse pogingen om rebellen te steunen, financieren en trainen een overtreding is van de internationale wetgeving.

Zo zei hij letterlijk, "Naar mijn mening staat het geven van militaire ondersteuning aan onwettige entiteiten haaks op de principes van internationale wetgeving zoals die door de VN is vastgelegd. In werkelijkheid vecht het leger van Assad dan ook tegen een terroristische organisatie".

Verder strooit hij nog wat meer zout in de (bilderberger) wonden door te stellen dat de manier waarop Rusland handelt volledig legaal is en in overeenstemming met internationale wetgeving.

"Wij handelen op basis van richtlijnen van de VN, dat wil zeggen de fundamentele principes van de moderne internationale wetgeving waarbij het soort hulp, inclusief militaire, alleen gegeven kan/moet worden aan een wettige overheid van een land. Uiteraard nadat het land hier toestemming voor heeft gegeven, hier om heeft verzocht of na een besluit van de Veiligheidsraad van de VN".

De Russiche president roept dan ook de internationale gemeenschap op om gezamenlijk ISIS te bestrijden.

"We hebben voorgesteld dat de landen in de regio gaan samenwerken. Wij proberen een soort coŲrdinatieraamwerk neer te zetten", aldus Poetin.

De New York Times (spreekbuis van de puppets in Washington) heeft inmiddels al gereageerd door te stellen dat dit allemaal politiek theater is van Poetin zodat zijn positie om eigenhandig Rusland te laten domineren nog wat sterker wordt, iets waar hij zich de afgelopen 15 jaar mee zou hebben beziggehouden.

Weer anderen stellen dat dit een poging is van Poetin om de aandacht af te leiden van OekraÔne, maar niemand (ook het bilderberger RD niet) komt er eerlijk voor uit dat Amerika en het Westen volkomen schaakmat staan.

Intussen is een groot Chinees vliegdekschip aangekomen in de Syrische havenstad Tartus en kon er door het land niet een veel duidelijker teken worden afgegeven over wiens kant zij steunen.

Daarnaast heeft Poetin ondertussen overeenstemming bereikt met landen zoals Iran en Irak om samen met SyriŽ en Rusland inlichtingen te delen die betrekking hebben op de bestrijding van ISIS in SyriŽ.

Terwijl de propagandamachines alweer op volle toeren draaien om vooral maar niet toe te hoeven geven, ontmoet later vandaag Poetin de Amerikaanse president Obama voor de eerste keer in een lange tijd.

Navolgend het recente interview van Poetin met CBS in 60 Minutes waarin hij onder meer zegt dat Amerika terroristen steunt en dat dat illegaal is.

PS. Dit artikel is niet bedoeld om Assad of Putin een pluim op hun hoed te zetten, maar om de voor een kind doorzichtige westerse NWO-agressie jegens soevereine landen aan de kaak te stellen.


http://www.derokendevlaswiek.nl