ZO/GREPEN/OOK DE NAZI'S DE MACHT
ZO GREPEN OOK DE NAZI'S DE MACHT  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier

ZO GREPEN OOK DE NAZI'S DE MACHT


RD liegt eroplos en (g-r-i-s-t-e-l-ij-k-e) politiek dans het hellespel mee!

-----------------------------------------

Na Parijs: Turkije eist massademonstraties tegen islamofobie - Frankrijk nodigde leider moslim terreurgroep uit, maar weigerde komst Marine Le Pen en wilde ook Netanyahu blokkeren

Hypocriete Westerse elite wijst niet islam, maar islamofoben als schuldigen aan.

Scene: Al die wereldleiders, inclusief 'onze' premier, gebroederlijk naast elkaar ?


Of heeft u het net als ik niet kunnen aanzien en gewalgd van zoveel ongehoorde hypocrisie, waarmee de Westerse elite zichzelf opnieuw op een schandalige en misselijkmakende manier heeft overtroffen. Slechts zelden werd een schokkende gebeurtenis zó schaamteloos door de gevestigde orde uitgebuit. Hopelijk weet u waar ik het over heb – zo niet, dan ben ik bang dat u zich net als miljoenen anderen vreselijk hebt laten misleiden.

-----------------------------

Zo kwamen ook de Nazi's aan de macht
Het kan goed dat de meeste moslims in Europa daar zelf niet naar streven. Bedenkt u dan dat de Nazi's met de steun van slechts 10% van de Duitse bevolking aan de macht kwamen. In de meeste Europese landen gaat het aandeel moslims hard naar de 10% toe, en in Frankrijk is dat percentage reeds bereikt. U mag zelf bepalen of het louter toeval is dat juist dat land de afgelopen tijd door islamitische terreuraanslagen wordt getroffen, en Joden opnieuw in drommen moeten wegvluchten voor hun leven.

LEES VOLLEDIGE ARTIKEL DOOR EEN KLIK OP DE SHEEP-PICTURE OF VIA DE KLIK HIER LINK ON TOP OF THE PAGE (Geen website-reclame)!


ZIE OOK: http://www.derokendevlaswiek.com/


http://www.derokendevlaswiek.nl