RD/ACTEUR BESCHULDIGT PUTIN VAN MOORD OP GROND VAN ZWAKZINNIGE/WAARSCHIJNLIJKHEID
RD/ACTEUR BESCHULDIGT PUTIN VAN MOORD OP GROND VAN ZWAKZINNIGE WAARSCHIJNLIJKHEID  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier GOEBELIAANSE RD/ACTEUR BESCHULDIGT PUTIN VAN MOORD OP GROND VAN ZWAKZINNIGE WAARSCHIJNLIJKHEID

Als iemand zou beweren dat de RD-acteur zeer waarschijnlijk een pedofiel is, zou dat nog meer waarschijnlijker zijn dan de zwakzinnige beschuldiging van de RD-acteur jegens Putin, maar desondanks zou die bewering puur ongegrond zijn, eenvoudig, omdat de noodzakelijke bewijsgrond ontbreekt, zoals dat ook met de verdachtmaking jegens Putin het geval is. De goebeliaanse RD-acteur bedient zich echter schaamteloos van zwakzinnige en ongegronde waarschijnlijkheden, terwijl hij puur valse getuigenis pleegt jegens de naaste en dat is zijn doorlopende werkwijze van doen. Zo heeft deze refo-parasiet ook gehandeld omtrent de Vaatstramoord, waarvan de feitelijke waarheid door Wim Dankbaar aan het licht is gebracht (Zie zijn website: www.rechtiskrom.wordpress.com).
Zo heeft deze over-lijken-gaande refo-parasiet ook gehandeld met de neergeschoten MH17 en zonder enige bewijsgrond de schuld daarvan op Putin geladen, om de ware fascistische NAVO-daders de handen boven het hoofd te houden. God brengt evenwel alles aan het licht en ook deze refo-parasiet zal zonder waarachtige bekering geen bestaan voor God hebben met zijn zwakzinnige goebeliaanse propaganda !

We zullen deze bilderberger refo-parasiet opnieuw eens flink in zijn valse-getuigenis-hemd zetten. (Lees het volledige PDF-artikel via een klik op de afbeelding).


----------------------------------------------

RD-commentaar: Londen moet verdachten moord op Litvinenko in handen krijgen
22-01-2016 11:33 | gewijzigd 22-01-2016 11:35 | Hoofdredactioneel commentaar

"Wat in kroegen en huiskamers al jaren werd gezegd, is nu uitgesproken door een Britse onderzoeksrechter: president Poetin heeft waarschijnlijk persoonlijk zijn goedkeuring gegeven aan de moordaanslag op de oud-spion Litvinenko. Dit is dus geen nieuw gezichtspunt, maar het luidt wel een nieuwe fase in voor het drama-Litvinenko. Want dit komt van een rechter na uitgebreid onderzoek."

PS. Met de vetgedrukte zwakzinnige waarschijnlijkheids-verdachtmaking werkt ook de RD-acteur in zijn commentaar alsof de Britse waarschijnlijkheids-verdachtmaking jegens Putin het bewijs zelf is.


Lees verder via bilderberger bronlink:
http://www.refdag.nl/opinie/commentaar/commentaar_londen_moet_verdachten_moord_op_litvinenko_in_handen_krijgen_1_967389

-------------------------------------------------

COMMENT

Gisteren (21-01-2016) trompetterde het voormalig NSB-orgaan Telegraaf, ofwel het Deformatorisch Dagblad in diverse artikelen dat Vladimir Poetin waarschijnlijk opdracht zou hebben gegeven voor een moord in Londen. Een moord die in 2006 plaatsvond en waar de Britten pas begonnen met een “onderzoek” in 2014, enkele weken na de ramp met MH17 op 17 juli.

Het Westen (en de bilderberger refo-media) zal waarschijnlijk niet rusten met het demoniseren van Rusland totdat er uiteindelijk een werkelijke militaire confrontatie zal volgen.

Wanneer dat gebeurt dan kan wat er dan nog over is van de Nederlandse bevolking verhaal gaan halen bij voormalig NSB-orgaan Telegraaf/RefDag die er werkelijk alles aan doen om zoveel mogelijk olie op het vuur te gooien.

Van enige genuanceerde berichtgeving is geen sprake. Iedere gelegenheid die ze kunnen vinden om de Russische president Poetin in een kwaad daglicht kan stellen, wordt aangegrepen. Keurig zoals dat wordt opgedragen van hoger af.

Ieder argeloze lezer die het leest, is er dan na afloop waarschijnlijk volledig van overtuigd dat Vladimir Poetin opdracht heeft gegeven voor de moord op Aleksandr Litvinenko, een voormalige kolonel uit de Russische KGB en FSB. (veiligheidsdienst).

LEES VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL DOOR EEN KLIK OP DE AFBEELDING OF VIA DE KLIK HIER LINK


http://www.derokendevlaswiek.nl