ZIKA, SARS, H1N1, EBOLA-VIRUS DOOR DE ELITE/MAFFIA/GECRE╦RD
ZIKA, SARS, H1N1, EBOLA-VIRUS DOOR DE ELITE MAFFIA GECREERD  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
ZIKA-VIRUS, GMO-muggen, TDAP vaccins en de miljarden van depopulatie-manager, Bill Gates, waarmee SGP-landverraders als Staaij en Dijkgraaf 'goede en boeiende' gesprekken hebben gehad, publiek bekend, doch door de refo-maffia gekerstend !

U herkent Bill Gates uiteraard van zijn uitspraken dat vaccinaties gebruikt moeten worden voor depopulatie doeleinden, het uitdunnen van de mensheid op deze planeet. Zie de Ted toespraak van Bill uit feb 2010, vooral de uitspraken rondom 4m40. Bill zet zijn Microsoft-miljarden nu dus in om vaccinaties te verspreiden om de mensheid mee uit te dunnen. Tja, altru´sme en liefdadigheid, maar dan duidelijk heel anders!


Klik hier ZIKA VIRUS IS -NET ALS SARS, Q-KOORTS, MEXICAANSE VARKENSGRIEP, EBOLA, ENZ.- DOOR DE ELITE-MAFFIA GECRE╦RD, DOOR BILL & MELINDA GATES FOUNDATION GEFINANCIEERD, EN IS DE ZOVEELSTE WHO-POGING OM D.M.V. EEN PHARMACEUTISCHE MILJARDENWINST DE WERELDBEVOLKING MET VACCINS TE TRAUMATISEREN, TE RU¤NEREN EN TE DEPOPULEREN, ZOALS LETTERLIJK IN DE GEORGIA-GUIDE-STONES STAAT GEGRAVEERD !

-----------------------------------------------------

Een media-greep uit een aantal zwakzinnige bilderberger propaganda-artikelen:


Bilderberger Refdag: WHO: Zika wereldwijde noodsituatie!

Bron: http://www.digibron.nl/

Bilderberger Refdag: Discussie over reisadvies naar zika-gebied - WHO vreest (hoopt op!) 3 miljoen besmettingen!
Bron: http://www.digibron.nl/

De Telegraaf: Iedereen kan Zika-virus oplopen

Nu.nl: Maatregelen voor Olympische Spelen vanwege zika virus

Flevopost: Muggenexpert waarschuwt voor Zika in Lelystad

NOS: Tien nederlanders besmet met zika virus


--------------------------------------------

Het ware verhaal: hier zijn genetisch gemodificeerde muggen speciaal ontwikkeld om het Dengue virus te bestrijden. Door een giftige combinatie van antibiotica in de voedselindustrie gecombineerd met deze GMO-muggen is een nieuwe (feitelijk ook weer door mensen gemaakte) ziekte ontstaan, namelijk het Zika-virus en het nu in Brazilie exploderende microcefalie.

Het probleem met dit verhaal is alleen dat het Zika-virus feitelijk behoorlijk onschuldig lijkt te zijn. "De ziekte verloopt meestal vrij mild. De symptomen gaan vanzelf over." Veruit de meeste mensen die het virus oplopen merken er zelfs in het geheel niets van. Toch roept het WHO een "internationale noodsituatie" uit. Waarom? Niet omdat microcefalie wordt veroorzaakt door het Zika-virus, zoals je zult lezen.

De rol van het WHO
Het WHO doet dit soort "internationale paniek"-activiteiten primair om de vaccinatie industrie miljardenomzetten te bezorgen. We herkennen uiteraard de Mexicaanse (varkens)griep, de vogelgriep, SARS, spelletjes rondom het Ebola onlangs, etc, etc. Het is een ondertussen bekende modus operandi van de farmaceuten om overheden heel veel geld uit de zak te kloppen.

Omdat er een paar gevallen (kennelijk bij lange na niet zoveel als je zou denken) van Zika-virus zijn aangetroffen bij vrouwen en kinderen die geconfronteerd worden met microcefalie, zag de vaccinatie-industrie en daarmee het WHO hun kans weer schoon. Ja, microcefalie is geweldig fout en vervelend, "hoe durf je", menselijk leed, verontwaardiging alom, etc, etc. Maar lees toch nog even door.

In heel 2014 waren er in Brazilie (dit speelt primair in Brazilie, het Brazilie van de BRICS, dat zich nu zo succesvol verzet tegen de VS, het is vast toeval.) kennelijk 150 gevallen. Toen waren de GMO-muggen, antibiotica en Zika er echter ook al. Maar sinds oktober 2015 steeg het aantal (zo moeten we geloven) explosief naar nu kennelijk 4000+ babies met microcefalie. Overigens geldt niet voor alle gerapporteerde gevallen dat het daadwerkelijk microcefalie betreft, van de 4000+ zijn er kennelijk slechts 250 gevallen bevestigd waarvan slechts 6 patienten daadwerkelijk ook het Zika-virus hadden opgelopen. Dit betreft zeer duidelijk geen sterke en significante correlatie.

Het relatief onschuldige Zika-virus wat bij een "klein aantal" gevallen van microcefalie is aangetroffen. Wetende dat deze Zika-muggen situatie in 2014 reeds bestond en toen "slechts" 150 gevallen optraden. Wetende dat Zika kennelijk ook al in 1947 bestond. In 1947 "ontdekte" de Rockefeller Foundation namelijk "toevallig" het Zika-virus in Afrika. Het verhaal over GMO-muggen die muteren door antibiotica zijn dus leugens! Wetende dat de relatie tussen microcefalie en het virus zelfs al volgens het RIVM niet is aangetoond. De Zika-Microcefalie relatie is bepaald niet sterk, het lijkt toch vooral toeval.

Of: Het feit dat sinds het laatste kwartaal van 2014 "alle" zwangere Braziliaanse vrouwen verplicht werden een TDAP anti-kinkhoest vaccinatie te krijgen. Een vaccin dat nooit getest is op zwangere vrouwen, en gemakshalve is voorzien van "niet voor zwangere vrouwen, tenzij noodzakelijk"-label. Nog geen jaar daarna is microcefalie ge-explodeerd.

De hypothese over het Zika-virus als veroorzaker voor microcefalie is dus onzin. Het WHO probeert ons daarmee gewoon weer bang te maken. Het lijkt er vooral op dat Zika wordt gebruikt om het (bewust!) falende vaccin beleid te verdoezelen. Maar direct valt er bij deze twee hypothese ook iets anders op: in beide situaties is "de mens" zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat. En welke "de mens" denk je dan? Of het nu GMO-muggen zijn of vaccinaties, in beide situaties is er een duidelijk pad naar Bill Gates.

GMO-muggen, TDAP vaccins en de miljarden van Bill Gates

U herkent Bill Gates uiteraard van zijn uitspraken dat vaccinaties gebruikt moeten worden voor depopulatie doeleinden, het uitdunnen van de mensheid op deze planeet. Zie de Ted toespraak van Bill uit feb 2010, vooral de uitspraken rondom 4m40. Bill zet zijn Microsoft-miljarden nu dus in om vaccinaties te verspreiden om de mensheid mee uit te dunnen. Tja, altruisme en liefdadigheid, maar dan duidelijk heel anders.

Bill, Zika en TDAP. Het bedrijf dat ons de huidige Zika bracht heet Oxitec en heeft een flinke donatie van het Bill & Melinda Gates foundation ontvangen. TDAP komt van de Van der Bilt University te Nashville, en ook die hebben flink geprofiteerd van gulle giften van de Bill & Melinda Gates foundation. Koppel dit met zijn Ted toespraak, waarin Bill zegt dat hij de bevolking wil uitdunnen met vaccinaties. En ineens is er een logisch en causaal verband.

Een "dank je wel Oxitec en Bill Gates" lijkt hier zeker op zijn plaats, en de rol van de Rockefeller Foundation - als eigenaar van het Zika-virus - kan je ook niet ontkennen. Het Rockefeller-Zika-virus is immers gewoon online te koop voor een ieder die een wens en een plan heeft. Leer de les uit 2010!

Weet u trouwens wat er met het overgebleven restant van Mexicaanse (varkens)griep vaccins is gebeurd? Er is voor 300 miljoen euro aan griepvaccins gekocht door Nederland. De huidige voorzitter van de 2e kamer noemde het in 2010 zelfs "Die vaccins zijn weggegooid geld. De minister heeft bij de aanschaf uit angst gehandeld. Dat is kortzichtig en dom". Sterker nog: het vaccin was flink schadelijker dan de griep zelf. De Nederlandse overheid verkocht 280.000 (bewezen waardeloze!) vaccins door aan Cyprus en Malta. In totaal zijn kennelijk 2 miljoen (nog steeds waardeloze!) vaccins verkocht aan andere landen. En 17 miljoen vaccins zijn uiteindelijk gewoon vernietigd. In Europa zijn meer dan honderd miljoen vaccins gekocht en daarna vernietigd door overheden.

Wie heeft gewonnen met de Mexicaanse griep? De farmaceuten, met miljarden en miljarden gemeenschapsgeld. Het middel? Eerst zelf een griepvorm samenstellen en verspreiden, dan bangmakerij, WHO/overheden opporren, resultaat: miljardenwinst.

Nu dan de gewenste "oplossing" voor het Zika-virus. U raadt uiteraard al welke oplossing voor het Zika-virus en "bijbehorend" microcefalie wordt gezocht? Juist: vaccinatie. Het probleem van het schadelijke TDAP vaccin gaan we dus oplossen met het volgende schadelijke vaccin. Ondertussen geven diverse landen het advies niet zwanger te worden (zelfs tot 2018) en schieten de (al dan niet legale) abortussen uit de grond als paddenstoelen. Beste Bill, beste heren Rockefeller: "Mission Accomplished" ?

Occam's Razor Redux
Wat is de betere hypothese over het optreden van microcefalie? Schadelijke vaccinaties die verplicht waren voor alle zwangere vrouwen die uiteindelijk met microcefalie geconfronteerd werden, of een milde griepvorm die slechts bij een zeer beperkt aantal microcefalie gevallen is ontdekt?

Dat het officiele verhaal op z'n zachtst gezegd weer flink hapert en klappert is wel duidelijk: het zijn leugens en misleiding, met als doel farmaceutische winsten te maximaliseren. Ondertussen is belangenvereniging WHO dus weer bezig met ongefundeerde bangmakerij: de bekende partijen spelen de bekende spelletjes, en profiteren steeds weer opnieuw.

Wel jammer uiteraard voor die kinderen die bijvoorbeeld narcolepsie (slaapziekte) of autisme hebben gekregen door het vaccin en al die andere zware aandoeningen. En zelfs het Amerikaanse CDC zegt al dat vaccins eigenlijk niet werken. En nu dus mogelijk duizenden gevallen van microcefalie. Het overleven wordt ons zo niet makkelijk gemaakt. En is dat nu precies waarvoor vaccins tegenwoordig worden ingezet.

EÚn ding is zeker: we hebben het niet geleerd met de varkensgriep uit 2010, we hebben het niet geleerd met de Q koorts vaccins in 2011, niet in 2012 en 2013 met het extreem schadelijke Gardasil / HPV vaccin dat aan alle jonge vrouwen/meisjes wordt opgedrongen, we hebben het ook niet geleerd met Ebola in 2014, en doen het eind 2015 en begin 2016 nog eens dunnetjes over. Hetzelfde spel, hetzelfde geld grijpen, dezelfde resultaten. We hebben dit immer herhalende spel van de internationale farmaceuten ondertussen een mooie naam gegeven "Agenda 21", waarmee de verraderlijke SGP participeert !

KLIK OP DE AFBEELDING OF OP DE KLIK HIER LINK TER INZAGE ORIGINELE ARTIKEL


http://www.derokendevlaswiek.com