100 MILJOEN DODEN NIET DOOR VIRUS MAAR/DOOR/LOCKDOWNS
UITEINDELIJK 100 MILJOEN DODEN NIET DOOR VIRUS MAAR DOOR BUITENPROPORTIONELE LOCKDOWNS  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier UITEINDELIJK 100 MILJOEN DODEN NIET DOOR VIRUS MAAR DOOR BUITENPROPORTIONELE LOCKDOWNS

Amerikaanse aandacht voor Nederlands wetenschappelijk team met forse kritiek op corona beleid


Een veel bekeken interview met analytisch chemicus en nanotechnoloog Willem Engel van enkele dagen geleden heeft buitenlandse aandacht gekregen, onder andere van de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. Engel heeft sinds zijn vorige interview een heel team om zich heen verzameld, dat onafhankelijk onderzoek wil doen naar de zin en onzin van het coronabeleid. "Het begint duidelijk te worden dat bij de keuze om ons te wapenen met een lockdown er iets stinkt", begint de inleiding op Cafe Weltschmerz. "Helaas moeten burgers het lef gaan tonen om zelf op onderzoek te gaan. Mensen die bang zijn hun baan te verliezen doen dat wellicht liever niet, maar het zal toch moeten. De situatie is
te schandelijk, deze lockdown gaat heel veel levens kosten en beschadigt onze maatschappij."

Engel heeft het gevoel dat het team, dat bestaat uit zo'n 20 tot 30 wetenschappers waar er iedere dag een paar bij komen, "het alternatieve RIVM" begint te worden. Hij is niet verrast dat nu aangetoond is dat de door Westerse regeringen gebruikte modellen en data van de Britse wetenschapper Neil Ferguson, die voorspelde dat er wereldwijd miljoenen doden zouden vallen, in de verste verte niet bleken te kloppen. "Maar op basis van dit verkeerde model is er zoveel schade aangericht." Researcher Michaela Schippers schat zelfs dat het aantal doden door de lockdowns zo'n 100 miljoen zal bedragen, 24 x zoveel als het huidige aantal veronderstelde doden door corona.

RIVM wordt gedagvaard
De in Nederland gebruikte modellen en aannames zijn echter niet inzichtelijk gemaakt, noch de data waarop deze modellen zijn gebaseerd. Het is dus niet te controleren of deze modellen "peer reviewed" zijn en de wetenschappelijke toets kunnen doorstaan. "Als blijkt dat dit niet zo is, zou dat een grof schandaal zijn." Daarom is voor een aantal Nederlandse wetenschappers de maat vol, en is besloten om het RIVM te dagvaarden, om te proberen om ALLE data boven water te krijgen. Bovendien vertrouwen de wetenschappers het PIENTER rapport van het RIVM niet. Het was hoogst verdacht dat dit rapport op het moment dat het op 22 april aan de Tweede Kamer werd voorgelegd, niet werd gepubliceerd.

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL, WAARIN DE VOORSPELDE CORRUPTIE VAN DE RIVM WORDT BLOOTGELEGD EN MOET WORDEN GEDAGVAARD !

http://www.derokendevlaswiek.com