BILL GATES AL JAAR EN DAG EXPOSED ALS DE PROMOTOR ACHTER/DE/NIEUWE/WERELDORDE
HET FEIT DAT BILL GATES AL JAAR EN DAG IS EXPOSED ALS DE FINANCIELE PROMOTOR ACHTER DE SATANISCHE NIEUWE WERELD ORDE, WORDT GLASHARD ONTKEND DOOR CRIME-WIT-WAS-PASTOOR, W.A. ZONDAG, IN DE DEEPSTATE-KRANT, RD.NL  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE WEBSITE-ARTIKEL OVER DE NIEUWE WERELDORDE EN DE SATANISCHE ROL VAN BILL GATES DAARIN.

OF COPIEER DE ONDERSTAANDE LINK IN UW BROWSERREGEL:

WWW.DENIEUWEWERELDORDE.NL

(geen website-reclame)

Klik hier
HET FEIT DAT BILL GATES AL JAAR EN DAG IS EXPOSED ALS DE FINANCIELE PROMOTOR ACHTER DE SATANISCHE NIEUWE WERELD ORDE, WORDT GLASHARD ONTKEND DOOR CRIME-WIT-WAS-PASTOOR, W.A. ZONDAG, IN DE DEEPSTATE-KRANT, RD.NL (zie vorige artikel en de afbeelding links).

De oorsprong van de Covid-19-hoax dat -net als de global-warming-hoax- onderdeel uitmaakt van de NWO, terug te vinden bij de Rockefeller-familie, al in 1969.

Op 20 maart 1969 hield Dr. Richard Day een toespraak voor de American Medical Association. Dr. Day was een bekende insider van de Rockefeller familie en hij voorspelde destijds een aantal zaken die nu heel relevant zijn.

Zo voorspelde hij dat er in de toekomst nog maar heel beperkt gereisd zou kunnen worden. Dat mensen toestemming nodig zouden hebben om te mogen reizen en dat ze daarvoor een hele goede reden moesten hebben. Iedereen die een reis wilde maken moest beschikken over een identiteitskaart die later in de vorm van een persoonlijke onderhuidse chip zou worden aangebracht.

Tijdens die toespraak werden door Dr. Lawrence Dunegan aantekeningen gemaakt, hoewel dit ten strengste verboden was, en uit die aantekeningen weten we niet alleen wat ze van plan zijn, maar ook hoe ze het willen doen. Alles wat Dunegan heeft vastgelegd staat op band en is hier terug te vinden.

Dr. Day verklaarde dat alles op de goede plek klaarstond en dat er helemaal niets was dat hen nog zou kunnen stoppen.

En hier komt wederom het element deceptie om de hoek kijken. Dr. Day verklaarde dat alles wat ze zouden doen een voor het publiek verzonnen en acceptabel doel zou hebben. "Wij doen dit voor jullie gezondheid" bijvoorbeeld, maar het werkelijke doel zal altijd zijn het bevorderen van hun nieuwe wereldsysteem (NWO).

Verder vertelde Dr. Day dat er nieuwe ziektes zouden opduiken die nog niet eerder waren voor gekomen en die moeilijk te behandelen zouden blijken. Dit in ieder geval voor een langere periode.

Verder noemde Day in 1969 allemaal zaken waar wij nu mee te maken hebben: "Mensen moeten wennen aan constante veranderingen, alles zal iedere keer helemaal veranderen."

De werkelijke doelstellingen zijn o.a:
* Controle van de bevolking (o.a. door mind-control, smart phone en vaccinatie-paspoorten)
* Toestemming om kinderen te mogen krijgen, anders verplichte abortus
* Het doel van seks anders maken: seks zonder voortplanting en voortplanting zonder seks
* Seksuele opvoeding (manipulatie) wordt een onderdeel van de wereldregering
* Het bevorderen van abortus en sodomie, veel seks en alles mag
* Euthanasie (verplicht) met een "levenseinde pil" (=Obama-care)
* Beperkte toegang tot betaalbare medische voorzieningen, maakt het opruimen van de ouderen gemakkelijker (passieve euthanasie)
* Volledige controle over de medische wereld en medische dossiers
* Alle artsen binnen een horror-systeem, geen prive-artsen meer
* Het onderdrukken van alternatieve geneeswijzen voor kanker en andere volksziekten, en in plaats daarvan chemo-therapie, vaccinaties en orgaandonaties voorschrijven, als een manier om de bevolking te reduceren (plan Bill Gates - zie afbeelding)
* Depopulatie door GMO-voedselvergiftiging door Monsanto en Co
* Depopulatie door een "Cash-less" maatschappij, dat een wereldwijde hongersnood zal veroorzaken
* Depopulatie door chemtrails en weer-manipulatie
* Depopulatie door levensgevaarlijke 5G straling
* Het gebruiken van hartaanvallen als moordwapen voor tegenstemmers van de NWO
* Onderwijs gebruiken om de pubertijd bij kinderen te vervroegen, o.a. om transgender-religie en pedofilie te bevorderen en zelfs te legaliseren, enz., enz.

Zolang de wakkeren en uiteraard de nog slapende massa (inclusief het complete Refodom) niet bereid zijn om in te zien en uit te spreken dat deze satanische sekte, de Illuminati, ons voortbestaan bedreigt, dan zijn zij medeplichtig aan hun eigen ondergang. (niburu.co).

Het geestelijk dode Refodom pleegt derhalve massaal lichamelijke en geestelijke zelfmoord door de bizarre leugens en nazi-wetten van de globalisten te slikken, o.l.v. het refo-deepstate-duo, RD/SGP !

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE WEBSITE-ARTIKEL OVER DE NIEUWE WERELDORDE EN DE SATANISCHE ROL VAN BILL GATES DAARIN !


http://www.derokendevlaswiek.com