CORONA-THERAPIE VAN SGP-CLOWN VD STAAIJ: 'DONALD/DUCKS/LEZEN!'
CORONA-THERAPIE VAN SGP-CLOWN VD STAAIJ: 'DONALD-DUCKS LEZEN!'  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier CORONA-THERAPIE VAN SGP-CLOWN VD STAAIJ: "DONALD-DUCKS LEZEN!"

Kees van der Staaij tijdens coronadebat: "Het doet zeer als mensen niet naar de kerk kunnen"


27 maart 2020 door Jeffrey Schipper

"Het doet ook mensen zeer als ze niet naar de kerk kunnen. Als doop en avondmaal niet meer worden bediend", aldus SGP-leider Kees van der Staaij donderdag tijdens het coronadebat in de Tweede Kamer. Hij is geraakt door schrijnende verhalen als gevolg van de coronacrisis.

Van der Staaij geniet van de bemoedigende, vindingrijke oplossingen die in deze verwarrende tijden worden gevonden. "Kinderen die hun kostbare Donald Duckjes bij ouderen in de brievenbus doen om hen te helpen de dagen door te komenů prachtig!" De politicus spreekt van "lichtstralen tegen een donkere achtergrond".

https://cip.nl/cip+/78713-kees-van-der-staaij-tijdens-coronadebat-het-doet-zeer-als-mensen-niet-naar-de-kerk-kunnen

---------------------------------------------------------------

COMMENT
SGPlayer, Van der Staaij, is in alles openbaar gekomen als een oudgeraffineerde kelleriaanse clown, die nooit over de zonde-oorzaak rept, maar alleen over symptomen een hele boom kan opzetten en de mensen na afloop van de CIP-show met een donald duck-verhaal naar huis stuurt, zoals ook hier.
Staaij stapt -net als al die refo-corona-kikkers- gedurig over de val in Adam heen en spreekt de mensen aan op hun gevoel en jammert met hen mee, "dat zij niet ter kerke kunnen gaan", (alsof God in de war is) en plakt vervolgens een pelagiaanse pleister op de wettisch-zere-plek. Van der Staaij is een hondsdolle godloochenaar en loochent dat Gods oordeel over de afvallige refokerken van kracht is. Als tijdverdrijf gedurende de corona-pandemie, promoot Van der Staaij het lezen van Donald Duks en dat kinderen dat soort stripverhalen door de bus gooien, ziet Staaij dat als als een therapeutische lichtstraal, waarmee hij zijn zoveelste biografie schrijft.

Degenen die een geestelijke vreemdeling en vijand zijn aan het feit dat een verloren zondaar als een hellevaarder voor God in de schuld valt, kakelen zoals Van der Staaij doorlopend als een koploze kip kakelt. Beetje sentimenteel over de symptomen van corona kakelen, maar niet God de hand geven op genade of ongenade! Vergeet het maar en het zal ook niet gebeuren, omdat dit soort hondsdolle vossen, zoals Staaij dat duidelijk is, het point-of-no-return al jaar en dag zijn gepasseerd!

Ook vindt SGP-clown, Van der Staaij, het "bemoedigend" dat "kinderen hun kostbare Donald Duckjes bij ouderen door de brievenbus doen om hen te helpen de dagen door te komen!"
Ik hoor alle duivelen in de hel al schaterlachen om dit soort oudgeraffineerde zwakzinnigheid, aangezien de duivelen ervan overtuigd zijn, dat de lichtstralen waar Staaij van spreekt slechts lichtstralen uit de hel zijn. Gods ware kinderen zijn alleen bemoedigd door de inspraak des Heiligen Geestes in Christus, maar Staaij verblijdt zich in "kostbare" donald-duck-brandstof voor de hel en sleept al die kinderen die dat doen, met hun ouders, mee in zijn racetocht op de brede weg des verderfs ter helle.

Dit soort liberale spotboeven, zoals Van der Staaij dat al jaar en dag is, heeft support van alle refo-dominees, die als stomme honden zijn SGP-voeten kussen in de stemhokjes van de illuminatie! Over spotboeven, zoals ook Van der Staaij dat is, die met opgeheven hand het point-of-no-return zijn gepasseerd, hoeft de banvloek niet meer worden uitgesproken, want, spotboeven die aan geen enkele bijbelse waarschuwing gehoor geven, zijn profane atheisten, de heidenen en tollenaars gelijk en zullen zowiezo in hun zonden sterven (Joh. 8:24).

GPPB. v.d..m.

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE REEKS ARTIKELEN OVER OUDGERAFFINEERDE DONALD-DUCK-CLOWN VAN DER STAAIJ.


http://www.derokendevlaswiek.com