DEEPSTATE-KRANT RD.NL VERVALST FLYNN-CASE OM OBAMAGATE/TE/VERDOEZELEN
DEEPSTATE-KRANT RD.NL VERVALST FLYNN-CASE OM DE OBAMAGATE TE ONTKENNEN   Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier DEEPSTATE-KRANT RD.NL VERVALST FLYNN-CASE OM DE "OBAMAGATE" TE ONTKENNEN

AL JAAR EN DAG IS OPENBAAR DAT HET RD.NL EEN SPREEKBUIS IS VAN DE SATANISCHE DEEPSTATE-ELITE, DIE EEN NIEUWE WERELDORDE VOORSTAAN, (waarin de nog in leven zijnde burgers slaven zijn van het lucifer-systeem) EN OOK DE "CORONA-PANDEMIE" MISBRUIKEN OM DE WERELDBEVOLKING TE TERRORISEREN MET DICTATORIALE MIND-CONTROL, TORENHOGE KLIMAAT-HOAX-BELASTING, DEPOPULATIE/VACCINATIE, ENZ.

OOK IN DIT RD-BERICHT, DAT GECOPYEERD IS UIT HET BILDERBERGER ANP, IS DE WAARHEID VERVALST EN WORDT DE "FLYNN-DROP" DOOR DE HUIDIGE DOJ BELACHELIJK GEMAAKT, OM DE "OBAMAGATE" TE VERDOEZELEN EN ZELFS TE ONTKENNEN (zie vorig artikel).

ONDERSTAAND GEMANIPULEERD RD-ARTIKEL EN DE FEITELIJKE FLYNN-WAARHEID (KLIK OP AFBEELDING), IS LOUTER EN ALLEEN GEPUBLICEERD OM DE BRUTE LEUGENPROPAGANDA VAN DE BILDERBERGER REFOMEDIA, HET RD.NL, WAAR DE BLINDE REFOMASSA ACHTERAAN HOLT, TE OPENBAREN, gelijk het spreekwoord zegt: "Al is de leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaalt die wel !"

------------------------------------------

RD.NL: "Rechter laat strafzaak tegen oud-adviseur Flynn nog niet vallen"

RD/ANP - Buitenland

https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/rechter-laat-strafzaak-tegen-oud-adviseur-flynn-nog-niet-vallen-1.1661948

Artikel-fragment:
"Flynn kwam in de problemen nadat hij toegaf dat hij gelogen had tegen de veiligheidsdienst FBI over gesprekken met de Russische ambassadeur in de VS. Aanklagers vroegen de rechter in januari van dit jaar nog om Flynn te veroordelen tot een gevangenisstraf van maximaal zes maanden. Veroordeling leek onafwendbaar omdat Flynn de feiten heeft bekend. Het ministerie van Justitie besloot donderdag de zaak tegen Flynn te seponeren, nadat vorige maand documenten opdoken waarin te lezen zou zijn dat agenten van de veiligheidsdienst FBI met elkaar bespraken of ze zouden moeten proberen Flynn te laten liegen tijdens een ondervraging in 2017, zodat hij kon worden vervolgd of ontslagen uit zijn functie."

-----------------------------------------------------

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VAN DE FEITELIJKE WAARHEID OMTRENT DE FLYNN-CASE EN DE OBAMAGATE !


http://www.derokendevlaswiek.com