DUITSE PREDIKANT ONTMASKERT CORRUPTE AGENDA/2030/POLITICI/MEDIA
DUITSE PREDIKANT ONTMASKERT CORRUPTE AGENDA-2030-POLITICI (INCLUSIEF SGP), EN CORRUPTE MSM-MEDIA (INCLUSIEF RD.NL), TERWIJL DE LAFHARTIGE REFO-PRIESTERSCHAAR HET STOMME HONDJE SPEELT, DE VOETEN DER GLOBALISTEN KUST EN HUN EIGEN SCHAPEN VERRADEN !  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier DUITSE PREDIKANT ONTMASKERT CORRUPTE AGENDA-2030-POLITICI (INCLUSIEF SGP), EN CORRUPTE MSM-MEDIA (INCLUSIEF RD.NL), TERWIJL DE LAFHARTIGE REFO-PRIESTERSCHAAR HET STOMME HONDJE SPEELT, DE VOETEN DER GLOBALISTEN KUST EN HUN EIGEN SCHAPEN VERRADEN !

De bekende Duitse predikant, Jakob Tscharntke, noemt (westerse) politici "misdaadbendes die moeten worden opgesloten!"


http://www.pi-news.net/2020/05/pastor-tscharntke-in-corona-predigt-verbrecherbande-von-politikern/

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL

"Met het oog op huidige machthebbers moeten we vooral -verlos ons van de boze- bidden" - Extreem diepe verdeeldheid door lockdowns ‘satanische gebeurtenis"

De Duitse evangelische predikant Jakob Tscharntke verwierf in 2015 landelijke bekendheid wegens zijn openlijke kritiek op het massa immigratiebeleid van kanselier Merkel. Nu doet hij vanwege de coronacrisis opnieuw zijn mond open, en trekt hij op de kansel nog harder van leer dan 5 jaar geleden. De politici die ons in lockdown hebben gestopt noemt hij letterlijk "misdaadbendes die zouden moeten worden opgesloten."

Zijn preek werd bij elkaar opgeteld al enige honderdduizenden keren bekeken, door YouTube gewist, weer geupload, weer gewist, en weer geupload. Her en der zijn er in het Westen nog enkele predikers overgebleven die het kwaad durven te benoemen en aan de kaak durven stellen (Krachtens de roeping is elke predikant dat verplicht en die het niet doen, zijn huurlingen GPPB.).

In zijn preek "Hoe gaan wij als christenen om met de corona-hysterie?" fileert Jakob Tscharntke, predikant van de Evangelische Vrije Kerk in Riedlingen, de door de politiek afgedwongen lockdowns.

Zet deze misdaadbendes van politici achter slot en grendel
"Hoe grof worden wij door de machthebbers voor de gek gehouden, anders kun je het niet noemen. De willekeurheersers in Berlijn, Merkel en Co, hebben deze krankzinnige lockdown bepaald. Zonder enige feitelijke onderbouwing wordt ons land, en worden talrijke levens door Merkel, Spahn, Soder en Co te gronde gericht. Alle schade die hierdoor wordt aangericht komt op het conto van deze mensen."

Dichter bij waarheid als je tegenovergestelde gelooft van wat politiek en media zeggen
"Ik geef al heel lang, gelieve broeders en zusters, een erg belangrijk advies: als u het tegendeel gelooft van wat politiek en media u vertellen, zou u dichter bij de waarheid zitten, dan andersom. Ik durf de prognose te geven dat hier morgen minder mensen zitten die de afgelopen één tot twee jaar niet gemerkt hebben dat ook zij meedogenloos door deze ontwikkelingen zijn geraakt, en mogelijk in hun bestaan worden bedreigd."

In een interview met PI-News zegt Tscharntke dat er in zijn kerk amper mensen zijn die zich door de coronahysterie hebben laten meeslepen. Volgens hem komt dat door zijn preken, maar vooral omdat de mensen op de levende God vertrouwen. "Maar ik kan niet uitsluiten dat ook in onze gemeente enkele mensen zijn die zich liever niet door de duidelijke aanwijzingen van deze verschrikkelijke ontwikkelingen in ons volk uit hun gelaten toestand laten opschrikken."

Extreem diepe verdeeldheid door lockdowns -satanische gebeurtenis
De verdeeldheid die in de samenleving zichtbaar is geworden -de meerderheid van bange mensen eist dat de minderheid van nuchter nadenkende mensen hun vrijheid inleveren om de anderen een (vals) veilig gevoel geven- werd volgens de predikant al in 2015 heel goed zichtbaar, ook in de kerken. "Het is een extreem diepe verdeeldheid tussen degenen die zich door politiek, media en kerken hebben laten afstompen, en daarom het beleid van de heersers goed en juist vinden, en degenen die begrijpen wat hier werkelijk aan de hand is. Bangheid speelt daarbij zeker een rol. De medemens wordt als mogelijke virusdrager en als potentiele bedreiging voor iemands gezondheid en leven gezien. Persoonlijk zie ik het als een onpeilbaar diep-satanisch gebeuren hoe mensen in hun innerlijk regelrecht tegen elkaar worden opgehitst en in stelling worden gebracht. Dat kan ik vooral door gebed en informatie het hoofd bieden."

Het systeem is compleet losgeslagen
Tscharntkes preek werd na ruim 100.000 keer bekeken te zijn door YouTube verwijderd, daarna opnieuw geupload, en na twee tot drie uur weer verwijderd (op het moment van schrijven weer te bekijken). Ook een ander kanaal, waar zijn woorden al meer dan 160.000 keer werden beluisterd, werd getroffen door eenzelfde blokkade. "Van het recht op vrije meningsuiting en ook het recht op vrije christelijke verkondiging schijnt in het land van Merkel (en de rest van Europa) niet veel meer over te zijn. Wie niet dezelfde mening van de heersende klasse heeft, wordt in toenemende mate genadeloos gewist. Die zijn absoluut totalitaire, en ten diepste ook ongrondwettelijke maatregelen. Dit kan en mag in een democratische rechtsstaat niet gebeuren (Een democratische rechtsstaat bestaat niet; de besluiten zijn allang gemaakt - GPPB). Maar dit systeem is volgens mij op zijn laatst sinds de coronawaanzin min of meer compleet losgeslagen."

Voor huidige regering moeten we vooral -verlos ons van de boze- bidden
"Als christenen is het onze eerste opdracht om voor ons volk en vaderland te bidden, en ook voor de regering. Met het oog op de huidige machthebbers zouden we vooral "verlos ons van de boze" moeten bidden. Verder hebben we als christenen de belangrijke taak om het volk tot een ommekeer naar de levende God op te roepen, want de huidige misstanden zijn zonder twijfel een oordeel van God over een goddeloos geworden volk. Een volk heeft een regering die het verdient. In dit verband ben ik al in de herfst van 2015 met een gebedsinitiatief begonnen, dat op onze website wekelijks wordt geactualiseerd. We kunnen met nog zoveel menselijke, politiek welgemeende en goed uitgevoerde acties proberen de misstanden op te laten heffen, maar zolang ons volk zich niet weer tot Jezus Christus keert, zal het niet onder de zegen leven, en niet aan de heerschappij van de boze kunnen ontsnappen."


http://www.derokendevlaswiek.com