GLOBALISTISCHE REFODOMINEES BIDDEN OM/EEN/CORONA/VACCIN
GLOBALISTISCHE REFODOMINEES BIDDEN OM EEN CORONA-VACCIN !        
Plaats in winkelmandjeMandje
GLOBALISTISCHE REFODOMINEES BIDDEN OM EEN CORONA-VACCIN !

Piet, ik reageer naar aanleiding van de prediking van Ezechiel 16 van afgelopen zondag,
waarvan de exegese door ds. G. van Maanen bruut verkracht werd. Wat een hersenloos zombieland is Refoland geworden. Verschillende dominees, o.a. van de Gereformeerde Gemeente, bidden of er zo snel mogelijk een corona-vaccin mag komen, vaccins die staan in het kader van het teken van het beest. De vaccins die verspreid worden bestaan uit verschillende categorieen. Ook de Refo-gezindte krijgt de zwaarste categorie, namelijk vaccins waarin de nano zit. Als 5G actief is gaat de nano in het bloed koken, net als bij de magnetron als er een lepeltje in ligt. Gevolg: je longen worden verwoest (net als o.a. in China gebeurd is) en dan krijg je aanvullende vaccins, gepaard gaande met chip! De Refo-gezindte staat voor in de vaccin-rij, maar ook de goedgelovige doelgroep die de vaccins accepteren, allemaal onder het mom van "overheid onderdanig zijn." Het tijdelijke leven hier op aarde heeft de hoogste prioriteit binnen Refoland en het eeuwige leven staat op de tweede, wellicht op de laatste plaats, of er is helemaal geen plaats. Het geestelijk leven is onder het oordeel ineens niet meer aan de orde, de hersenspoelende dominees gaan er in voor en kuddedieren volgen vanzelf. De fuik is bijna gesloten. Het definitieve einde staat voor de deur. "God houdt zijn adem in", zei het oude volk. Strijd de goede strijd! Voorts is ons weggelegd die onverwelkelijke kroon der rechtvaardigheid. De tijd is nu dat ze de gezonde woorden niet meer verdragen, die jij nog mag verkondigen op bevel van die grote Leraar der gerechtigheid, net zoals bij Huntington, en ze zullen weten dat er een profeet des Heeren onder henlieden geweest is.

Hier nog wat linken:

RD negeert al dit soort berichtgeving:

https://www.strategic-culture.org/news/2020/05/29/german-official-leaks-report-denouncing-corona-as-global-false-alarm/

https://niburu.co/gezondheid/15190-meer-en-meer-mensen-willen-geen-coronavaccinatie
(geen website-reclame)


SGP zoekt toenadering bij de FvD-wereld, omdat ze zelf van de wereld zijn:
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2019-2020/lekker-conservatief.html

Dergelijke berichtgeving is helaas niet te vinden in de (on)verantwoorde krant, het RD. Dat kuddegedrag van die refocult is om van te gruwen. Wat een hersenloze kuddedieren zijn het toch. Ik heb vernomen dat dominee van Aalst van de Gereformeerde Gemeente in zijn gebed gevraagd heeft of er zo snel mogelijk een corona-vaccin mag komen. In ieder geval zijn er GG-dominees die erom bidden. Dan kunnen we op onze vingers uitrekenen wat de kuddedierenkerk van de Gereformeerde Gemeente en hun collega-kerken besloten hebben. En dat alles onder het mom de overheid onderdanig te zijn, in navolging van hun afgod, baal, ds. G.H. Kersten.

Gezegende groet van een verachte en vertrapte fakkel uit Holland, die ook als een eenzame in de woestijn van het Mesech der ellende verkeert.
S.J.


http://www.derokendevlaswiek.com