LASERAANGESTOKEN/VS/BOSBRANDEN SCHRIJFT KRANKZINNIG RD.NL TOE AAN 'GLOBALWARMING'
LASERAANGESTOKEN VS-BOSBRANDEN SCHRIJFT KRANKZINNIG RD.NL TOE AAN 'GLOBALWARMING'   Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier LASERAANGESTOKEN VS-BOSBRANDEN SCHRIJFT HET KRANKZINNIGE RD.NL TOE AAN "GLOBALWARMING"

Inzender: Trump promoot Covid-vaccinaties en wil Assange voor zijn politieke kar spannen. Begrijp ik het goed dat u president Trump verdedigt in uw reactie op het artikel van dr. Janse?

Antwoord: U kijkt -net als alle oppervlakkige lezers- door uw eigen politieke bril. Als u alle artikelen omtrent president Trump op deze website met een beetje verstand gelezen had, zou u uw vraag niet gesteld hebben en ervan overtuigd geweest zijn dat ondergetekende Donald Trump nog voor geen cent vertrouwt. Waar het in mijn Trump-artikelen om gaat, is, om de duivelse laster in de deepstatekrant, het RD.NL, jegens Trump in het voordeel van Biden te ontmaskeren en met de feiten te weerleggen. Als u dat niet door hebt, bent u net zo'n domme ezel als pedo Joe Biden met zijn karrevrachten aan duivelse laster aan het adres van Trump.
U hoeft mij niet te vertellen dat Trump een covid-vaccin promoot en met Julian Assange een politieke deal wilde maken, want dat wijzen de feiten ook uit. Ook president Trump speelt een voluit politiek spel, maar dat hij zo gehaat wordt door de Pelosi-clan en breeduit gelasterd door de MSM, inclusief het RD.NL, heeft u blijkbaar niets te zeggen. Omdat Trump een anti-deepstate-president en een pedo-jager is, voelt het democratische pedo-movement zich zwaar bedreigd en daarom willen ze hem uit het Witte huis verwijderen met valse processen. Dat Trump de volbloed corrupte WHO de deur uitgeschopt heeft, heeft u blijkbaar ook niets te zeggen en dat hij de satanische planned parenthood defund, schuift u blijkbaar ook aan de kant. Trump heeft ook de global-warming-hoax-beweging de deur uitgegooid en zo kan ik nog wel even doorgaan. Echter, zolang Trump de werkelijke 911-daders en de Obama-clan niet berecht, staat hij schuldig aan zijn eigen verkiezingsbelofte in 2016, die hij gezegd heeft te zullen vervullen. We zullen dus maar afwachten hoe hij zich verder profileert na zijn herverkiezing DV.

Ik zou zeggen, keert u zich liever tegen de pro-deepstate-berichtgeving van het demoniserende RD, dat leugen op leugen publiceert, hetgeen ook weer het geval is met de bosbranden aan de westkust van de VS, die aantoonbaar door lasers (Klik op afbeelding) en door George Soros betaalde Antifa-rebellen zijn aangestoken. Heel opmerkelijk stoppen de bosbranden precies bij de Mexicaanse en Canadese grens, terwijl het krankzinnige RD beweert dat global-warming de oorzaak van de genoemde bosbranden is.
Dezelfde leugentaktiek past het krankzinnige RD op het geneesmiddel HYDROXYCHLOROQUIN tegen Corona toe, nl., wat de corrupte WHO over HYDROXYCHLOROQUIN beweert, nl., dat het geen effect heeft op corona-virus en dat het zelfs gevaarlijk is, terwijl de feiten wereldwijd uitwijzen dat het genoemde oeroude malaria-geneesmiddel, mits goed gebruikt, zeer effectief is tegen het corona-virus, met onderschrijving van de ervaring van vele artsen. Omdat het links-liberale RD doorlopend tapt uit ordinaire nazi-bronnen en het genoemde beproefde geneesmiddel in een kwaad daglicht stelt, maakt het doortrapte RD juist reclame voor de vaccinatie-corona-corruptie van de deepstate-beweging en dus reclame voor abortus, aangezien in elke huidige vaccinatie abortuscellen zijn verwerkt. Ik zou zeggen, net als wat ik tegen dr. Janse heb gezegd: Blijf met je ongenuanceerde kritiek op Trump maar bij je eigen nazi-abortusland !

GPPB. v.d.m.


http://www.derokendevlaswiek.com