LEUGENBEESTKRANT/RD.NL/BLIJFT/OVER DEMONSTRANTEN/AANTALLEN LIEGEN DAT HET BARST
LEUGENBEESTKRANT RD.NL BLIJFT OVER COVID-DEMONSTRANTEN-AANTALLEN LIEGEN DAT HET BARST, ZOWEL IN BERLIJN, IN LODON EN IN HET AUSTRALISCHE CONCENTRATIEKAMP, MELBOURNE !  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje

KLIK OP DE AFBELDING TER INZAGE WAARHEIDSFEITELIJK ARTIKEL EN LEES OOK ARTIKELEN ONDERAAN DEZE PAGE VIA DE WEERGEGEVEN LINKEN.

Klik hier LEUGENBEESTKRANT RD.NL BLIJFT OVER COVID-DEMONSTRANTEN-AANTALLEN LIEGEN DAT HET BARST, ZOWEL IN BERLIJN, IN LODON EN IN HET AUSTRALISCHE CONCENTRATIEKAMP, MELBOURNE !

REFO'S ZIJN MASSAAL DE NWO-OVERHEID MEER GEHOORZAMER DAN GOD !

-----------------------------------------------------------

DEEPSTATE-RD.NL: "Politie: 18.000 demonstranten in Berlijn"

ANP/DPA - 29-08-2020

https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/politie-18-000-demonstranten-in-berlijn-1.1690674

Volgens schattingen van de Duitse politie waren zaterdag aan het begin van de middag ongeveer 18.000 actievoerders bijeengekomen in Berlijn om te demonstreren tegen de coronamaatregelen. De politie vroeg de demonstranten herhaaldelijk om de gepaste afstand te houden maar die oproep werd genegeerd. De leiding van de politie stelde het dragen van mondkapjes daarop verplicht. De politie dreigde ook de demonstratie op te breken als geen gehoor werd gegeven aan deze plicht "als laatste redmiddel."
Berlijn probeerde eerder de demonstratie te verbieden omdat bij een eerder protest begin augustus de coronaregels massaal werden overtreden. Rechters bepaalden echter dat het protest mocht doorgaan.

----------------------------------------------------------------

In de Duitse pers circuleert het bericht dat tussen de 10 en 20 duizend mensen afgelopen zaterdag 1 augustus geprotesteerd hebben, tegen 1,3 miljoen mensen volgens de organisatoren. Via de Duitse vrije pers komen we tot een ander beeld van deze nu al legendarische betoging tegen de anticorona maatregelen tijdens de Dag van de Vrijheid.

https://www.dlmplus.nl/2020/08/03/massa-demonstratie-in-berlijn-ondanks-medialeugens/

----------------------------------------

Miljoen mensen Berlijn demonstreren voor vrijheid

https://www.interessantetijden.nl/2020/09/02/miljoen-mensen-berlijn-demonstreren-voor-vrijheid/

KLIK OP DE AFBELDING TER INZAGE WAARHEIDSFEITELIJK ARTIKEL EN LEES OOK ARTIKELEN HIERBOVEN VIA DE WEERGEGEVEN LINKEN.
http://www.derokendevlaswiek.com