OBAMAFOUNDATION/ADVERTEERDE MOORD OP GEORGE FLOYD 8/DAGEN/VOOR/ZIJN/DOOD
DEEPSTATE-OBAMA-FOUNDATION ADVERTEERDE DE MOORD OP GEORGE FLOYD ACHT DAGEN VOOR ZIJN DOOD  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier HONDERDDUIZENDSTE OBAMA-CLAN-SCHANDAAL: DEEPSTATE-OBAMA-FOUNDATION ADVERTEERDE DE MOORD OP GEORGE FLOYD ACHT DAGEN VOOR ZIJN DOOD

Tot zijn dood was George Floyd een totaal onbekende, maar niet voor de Obama Foundation, want daar werd zijn afbeelding al acht dagen voor zijn dood rondgestuurd.


Voormalig NFL speler Larry Johnson claimt dat de dood van Floyd een rituele offering is van de vrijmetselarij. Of George Floyd nu wel of niet dood (http://chrisspivey.org/think-floyd/) is, doet voor de echte bewijslast eigenlijk niet zoveel ter zake. Wat wel belangrijk is, is dat er steeds meer bewijs boven tafel komt waaruit blijkt dat Floyd niet bij toeval, wel of niet alleen als show voor de buhne, werd gedood door een doorgedraaide politieagent. Er zijn vele aanwijzingen dat hier sprake is van een geplande operatie met overduidelijke verbanden richting vrijmetselarij.

Er is geen mens ter wereld die ondertussen niet weet wie George Floyd is/was. Overal zie je zijn gezicht en wordt hij gebruikt als symbool om een rassenoorlog te ontketenen. Een rassenoorlog die volop wordt gepromoot door de mainstream media, (inclusief het RD.NL) die geen enkel onderzoek hebben gedaan naar de werkelijke feiten van het Amerikaans politiegeweld tegen burgers, maar stompzinnig de discriminatie mantra hebben overgenomen.

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE HONDERDDUIZENDSTE SCHANDAAL VAN DE CORRUPTE OBAMA-CLAN


http://www.derokendevlaswiek.com