ONBESCHOFTE NANCY PELOSI VERSCHEURT STATE/OF/UNION/SPEECH
ONBESCHOFTE NANCY PELOSI VERSCHEURT STATE-OF-UNION-SPEECH VAN PRESIDENT TRUMP AAN STUKKEN  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Update: House-speaker, Nancy Pelosi, could face 3 years in prison and permanently removed from office for ripping up Trumps State of Union-speech.

Bron: https://www.beforeitsnews.com

Klik hier DEEPSTATE-CRAZY NANCY PELOSI VERSCHEURT PUBLIEK DE STATE-OF-UNION-SPEECH VAN PRESIDENT TRUMP AAN STUKKEN EN HEEFT MET DEZE ONBESCHOFTE DAAD ZICH VOORGOED BELACHELIJK GEMAAKT, ZICHZELF EEN CRIMINAL RECORD BEZORGD EN DE WOEDE VAN VELE AMERIKANEN, WAARONDER VELE DEMOCRATEN, OP HAAR HALS GEHAALD.

President Trump heeft gisteren zijn State of Union speech gehouden, tot zichtbare ergernis van House-speaker, Nancy Pelosi en haar refo-supporters. In het RD zal dan ook zoals gewoonlijk een vervalst verslag van de speech van Trump te zien zijn plus van de ongeldigverklaring van het impeachment door de Senaat. In Apeldoorn zullen ze karsetanden van woede dat president Trump door de Senaat onschuldig verklaard is, want nu staan de RD-lasterkoppen jegens Trump in hun lasterhemd, net als het deepstate-duo Pelosi en Schiff in hun lasterhemd staan.

Bronnen: www.foxnews.com en www.wnd.com

Het impeachment van de democraten, o.l.v. het deepstate-duo Pelosi/Schiff, is door de Senaat terecht ongeldig verklaard en die rechtsgeldige ongeldigverklaring staat los van Trumps SoU-speech. Dat de SoU-speech van Trump ook deels politiek geladen was, was te voorzien en dat de VS-puppet, zelfgedecoreerde fake-president Guaido, straat-opponent van president Maduro van Venezuela, aanwezig was bij de State of Union, en honing om de mond gesmeerd werd, was doorgestoken kaart, aangezien de VS de zoveelste buitenlandse coup gepland heeft voor Venezuela, om illegaal bezit te nemen van de rijke oliebronnen aldaar, zoals de VS zich in tal van landen met vooropgezette coups heeft vergrepen aan de buitenlandse bodemschatten, waaronder goud, olie, geld, enz. en voor dat onheilige doel zijn alle dodelijke middelen geheiligd. Ter illustratie: Onlangs is er in Syrie weer een fake-gas-aanval in scene gezet, om president Assad in een kwaad daglicht te stellen, zoals dat ook doorlopend geschiedt in de goebeliaanse deepstate-krant, het RD, met instemmend handengeklap van de fascistische SGP.

Dat alles doet echter niets af van het feit dat House-speaker, Nancy Pelosi, een onbeschofte daad verricht heeft door het publiek verscheuren van de op schrift gestelde SoU-speech van Trump en zich daarmee voorgoed belachelijk heeft gemaakt. Ook nu de Senaat president Trump acquited heeft van het door de democraten opgezette (valse) impeachment, kan die ongeldigverklaring van de Senaat van het impeachment, de democraten flink de kop gaan kosten.

Het deepstate-duo, Pelosi en Schiff, die door blinde haat werden gedreven, hebben pure blufpoker gespeeld, door president Trump een fake-impeachment te bezorgen, aangezien het impeachment aantoonbaar op valse gronden is gesponnen. De aanklachten van Pelosi/Schiff werden dan ook door de Senaat ongeldig verklaard en daarmee is Trump vrijverklaard. Over Trump kan men denken wat men wil, maar het impeachment was volledig gebasseerd op leugens en valse getuigen. En het spreekwoord leert: "Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald die wel."

Straks staat elk mens voor God en leugenaars zullen het Koninkrijk van God niet be-erven, of zij zich nu democratisch noemen, of reformatorisch, God maakt geen onderscheid tussen kwaden en kwaden, want die maffia-praktijken betreft niet alleen de duistere praktijken van de Deepstate (illuminatie), maar ook de van God vervloekte politiek van de SGP, nl. om het kwaad met het kwaad te bestrijden en zelfs te bevorderen. De hel zal derhalve bezaaid zijn met SGP-ers en RD-klanten, die de leugen voorstaan. liefhebben en doen. (Klik op de afbeelding ter inzage video SGP/RD-corruptheid).

GPPB. v.d.m.


http://www.derokendevlaswiek.com