PAUS VIERT SATANISCH SEKSFEEST
PAUS VIERT SATANISCH SEKSFEEST  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier PAUS VIERT SATANISCH SEKSFEEST !

PAUS-AANBIDDER, DR. A. HUIJGEN OOK UITGENODIGD !


De paus, de Antichrist, met zijn onvergeeflijke godslasterlijke aanmatiging de plaatsvervanger van Christus te zijn, heeft zich ook geridderd als de god van de "wereldwijde opwarming", en zijn aanhang binnen het Refodom groeit met de dag, o.l.v. refo-klimaatpaus, Steef de Bruijn!
Onder de ogen van miljarden roomse kijkers worden er in het Vaticaan feestjes gevierd waar de satanische symboliek vanaf druipt. De Antichrist op de troon doet wat hij wil en een drag queen-achtig circus in het Vaticaan mag dan ook geen enkel probleem zijn. Op 8 januari jongstleden gaf de paus een satanisch feestje bij hem thuis. Dat wil zeggen in de satanische reptielenhal die voor dit soort gelegenheden in het Vaticaan wordt gebruikt.

"En de rook van hun pijniging gaat op in alle eeuwigheid, en zij hebben geen rust dag en nacht, die het beest aanbidden en zijn beeld, en zo iemand het merkteken zijns naams ontvangt", Openb. 14:11.


Engelstalige bron:
https://www.naturalnews.com/2020-01-29-false-prophet-pope-francis-hosts-bizarre-drag-queen-circus-reptilian-shaped-vatican-hall.html

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIG NEDERLANDSTALIGE ARTIKEL


http://www.derokendevlaswiek.com