POLITIEK/MSM/VACCINMAFFIA - RIVM-NOS LEUGENS OVER HYDROXYCHLOROQUIN
POLITIEK/MSM-VACCINMAFFIA - WHO-RIVM-NOS LEUGENS OVER HYDROXYCHLOROQUIN  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier POLITIEK/MSM-VACCINMAFFIA - WHO-RIVM-NOS LEUGENS OVER EFFECTIEF MEDICIJN, HYDROXYCHLOROQUIN

Nederlandse corona patiŽnten schijnen niet te MOGEN genezen met dit bewezen effectieve, veilige, spotgoedkope en patentvrije medicijn, waar de farmaceutische vaccinmaffia dus helemaal niets aan kan verdienen.

Al sinds mensenheugenis zijn we gewend dat de NOS het vaak niet zo nauw neemt met de journalistieke principes van neutraliteit en objectiviteit. Zeker deze eeuw kunnen we steeds vaker van extreemlinks gekleurd nepnieuws en zelfs pure propaganda voor de gevestigde orde spreken. Nu is de zwaar gesubsidieerde omroepstichting naar een nieuw dieptepunt gezakt, door in het zoveelste "Trump bashing"-artikel louter leugens over hydroxychloroquine te verspreiden, een aloud en bewezen zeer veilig en effectief medicijn waarmee al in meer dan 30 landen het coronavirus met groot succes te lijf wordt gegaan. Maar niet in Nederland. Hier lijkt men reeds te hebben besloten dat u allemaal ergens volgend jaar een ongetest en onbewezen vaccin moet laten injecteren

(PS. Schaap-slaap-koppig Refoland staat voor in de rij om zich tempel-Gods-schendend te laten inspuiten en zullen ook het teken van het beest vrijwillig aanvaarden - GPPB).

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL


http://www.derokendevlaswiek.com