PSYCHOPAAT JOE BIDEN BRAAKT/KLEUTER/BLUFPRAAT JEGENS PRESIDENT TRUMP
PSYCHOPAAT JOE BIDEN BRAAKT CRIMINELE KLEUTER-BLUFPRAAT JEGENS PRESIDENT TRUMP  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier HET WESTEN WORDT IN TOENEMENDE MATE GEREGEERD DOOR NWO-PSYCHOPATEN, DIE EIGEN BEVOLKING MET BUITENPROPORTIONELE DWANGMAATREGELEN WILLEN ONDERWERPEN AAN DE NWO-SLAVERNIJ, DIE IN HET RD.NL WORDT GEPROMOOT EN TOEGEJUICHD !

PSYCHOPAAT JOE BIDEN BRAAKT CRIMINELE KLEUTER-BLUFPRAAT JEGENS PRESIDENT TRUMP !


----------------------------------

Psychopath Joe Biden "would dispatch military to remove Trump, if he refused to leave the White House" - WND


By WND Staff
Published June 11, 2020 at 3:50pm

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIGE WND-ARTIKEL MET CRAZY JOE-BIDEN-INTERVIEW

Democratic presidential nominee Joe Biden has assured Americans that if he were to win in November and President Trump refused to leave, "the military would remove him from the White House with great dispatch."

The question was posed to Biden in a broadcast of Comedy Centrals "Daily Show" that aired Wednesday.

Host Trevor Noah asked, "Let me ask you this, and I know this is a strange question to ask an American politician, may be easier around the world, but have you ever considered what would happen if the election result came out as you being the winner and Trump refused to leave?"

Biden replied, "Yes, I have."

The video breaks, then shows Biden elaborating, making a reference to the military leaders who have criticized President Trump for his willingness to invoke the Insurrection Act, if necessary, to restore order amid violent protests of the death of a 46-year-old black man in police custody.

"I was so damn proud. You have four chiefs of staff coming out and ripping the skin off of Trump", he said. "And you have so many rank and file military personnel saying, whoa, we are not a military state. This is not who we are", Biden continued. "I promise you, I am absolutely convinced they will escort him from the White House with great dispatch."

-------------------

COMMENT
Crazy Joe Biden acteert als een blufpoker-kleuter op een krankzinnige vraag, waarin verondersteld wordt dat als Biden de verkiezing zou winnen en president Trump zou weigeren het Witte Huis te verlaten, als volgt: "Dat het leger met grote haast Trump uit het Witte Huis zou verwijderen."

1.De gestelde vraag alleen al is puur krankzinnig, aangezien de vraag een bizar sprookje verondersteld, dat zero procent realiteitswaarde heeft.

2. Het antwoord van Biden is eveneens krankzinnig en opnieuw een bewijs dat de man volstrekt psychotisch is. Biden bluft als een krankzinnig kind en spert zijn muil wijd open als een nijlpaard om indruk te wekken. Echt belachelijk en ook lachwekkend! Biden roemt als een dolle hond in de lasterpraat van enkele gepensioneerde deepstate-generaals, die, volgens Biden "Trump zouden hebben gevild!" Daar komt bij dat Biden ook in dit interview vloekt als een ketellapper en constant de Naam van God misbruikt in andere interviews, zoals ook aangetoond op deze website.

En deze vloekende psychopaat-nominee wordt in de globalistische pulpkrant, het RD.NL, gepromoot en in RD-fake-polls ver boven de realiteit verheven, net als het RD.NL de criminele deepstaters, Obama en Hillary Clinton, destijds heeft gepromoot. Tijdens de verkiezing in 2016 was Clinton in het RD al met vlaggen en gejuich op de presidentszetel geplaatst, totdat God haar van de top van eer deed storten en zij als een geslagen hond publiek bakzeil moest halen. Al met al een nieuw bewijs dat het RD.NL door demonische geesten gedreven wordt en daarin volledig participeert met heel de satanisch-globalistische fakenieuws-MSM.

Enkele retired deepstate-generaals hebben het "law and order"-beleid van president Trump belachelijk gemaakt, onder het mom van recht om te demonstreren, terwijl door de huidige riots in de grote steden geen sprake is van vredig demonstreren, maar van terreur en grof geweld. Heel de deepstate-beweging stort zich als een dolle hond op Trump, die zich wettig keert tegen de toenemende deepstate-anarchie in het algemeen en in de VS, waarin opstandelingen als terroristen te keer gaan, roven, moorden en plunderen. Trump wil het leger inschakelen als de terreur-chaos uit de hand loopt, zoals in Seattle reeds geschiedt en de locale autoriteiten werkeloos toezien.

De toenemende kretologie "defunding the Police", als ketting-reactie op de moord van een zwarte man door een criminal cop, is doorgestoken Soros-kaart en olie op het vuur van de Nancy-Pelosi-clan, die de VS in een totale anarchie wil storten, met het oogmerk om president Trump te verwijderen en deepstate-psychopaat Biden te installeren. God verhoedde dit duivelse plot !


http://www.derokendevlaswiek.com