SGPLAYER/VD/STAAIJ PROMOOT SGP-OVERSPEL
SGPLAYER VAN DER STAAIJ PROMOOT VREEMDGAAN SGP EN LEEFT ZELF IN OVERSPEL !  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier SGPLAYER VAN DER STAAIJ PROMOOT VREEMDGAAN SGP EN LEEFT ZELF IN OVERSPEL !

De afbeelding spreekt voor zichzelf (tekst is van CIP.nl).

* Van der Staaij maakt zich zogenaamd "zorgen" over second-love-reclame, terwijl hij vreemdgaan van SGP-ers normaal vindt.
* Immers, toen (ex)-SGP-kamerlid, Elbert Dijkgraaf, in overspel leefde met een VVD-er, werd dat door SGPlayer Van der Staaij doodgezwegen, alsof het vreemdgaan van Dijkgraaf een normale zaak is!
* En dat SGP-oplichter, Menno de Bruijn, divorced is, lijkt ineens normaal, omdat het een SGP-er betreft.
* Van der Staaij maakte zelf gebruik van de snoepreisjes d.m.v. SGP-stichting VOE op kosten van de belastingbetaler. Het doel van de SGP-stichting was om "de democratie te bevorderen" in Oostbloklanden en landen in het Midden Oosten, hetgeen bijbels gezien een verwerping inhoudt van de enige ware godsdienst en de ware God. Immers, democratie en theocratie verhouden zich als water en vuur. Bovendien blijken al die vleselijke SGP-reisjes pure entertainment te zijn geweest, zoals dure hotels, zwembaden, bioscoop enz.!

Het politiek-geestelijk vreemdgaan van Van der Staaij:
* Van der Staaij gaat doorlopend vreemd met Illuminatie-kabinet Rutte, zoals Achab Benhadad de hand reikte, tot zijn eigen ondergang!
* Van der Staaij hoerreert op een bloedige wijze met de illuminatie-Navo fascisten, om in soevereine staten een westerse coup te plegen en die landen in een christenvervolgende anarchie te veranderen, zoals o.a. in Afganistan, Irak, Libie, Oekraine gebeurd is.
* Van der Staaij hoerreert met valse religies, zoals de Mormon-church en neemt van de Mormon-Moloch een Award in ontvangst, waaruit voor de zoveelste keer blijkt dat hij een vriend der wereld is en dus een vijand van God (Jak. 4:4).
* Van der Staaij conformeert zich met de valse Judaistische godsdienst, zoals de keppel-afbeelding bewijst en dat betekent dat hij met de judaistische Joden instemt dat zij Christus verwerpen!
*Van der Staaij hoerreert doorlopend met het Eurobabelbeest, hetgeen gelijk staat met de aanbidding van het beest!

Deze zaken zijn al zovele keren met de feiten aan het licht gebracht, maar er wordt nauwelijks BIJBELS-publiek tegen de SGP-maffa-praktijken geageerd. Ergo, elke refo/belijder/dominee stemt met de SGP-maffia in en uit dat SGP-circus haalt God er niet eentje uit, omdat de SGP reeds jaar en dag het point-of-no-return is gepasseerd. Gods oordeel daarop is allang van kracht en is niet meer af te bidden! (Jer. 7:16, 11:14, 14:11).

GPPB. v.d.m.

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE MAFFIA-RELIGIE VAN HET SGP-CIRCUS !


http://www.derokendevlaswiek.com