SGP/VOORSTEM/VOOR/NAVO INVAL LIBIE LAND OP NR. 4 CHRISTENVERVOLGING
SGP-VOORSTEM VOOR NAVO-INVAL LIBIE, LAND OP NR. 4 CHRISTENVERVOLGING  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
MAAK EEN PRINTSCREEN VAN DIT BLOK TER VERSPREIDING !

Klik hier DE "WREEDHEDEN" VAN GADDAFI WAS VOOR SGP-WAR-CRIMINAL, VAN DER STAAIJ, DE REDEN OM OOK ZIJN KAMER-STEM TE GEVEN VOOR DE FASCISTISCHE NAVO-INVAL IN LIBIE EN VOOR DE LAFHARTIGE MOORD OP GADDAFI OM LIBIE LEEG TE ROVEN EN NAAR DE AFGROND TE HELPEN EN NAAR DE 4e PLAATS OP DE WERELDRANGLIJST TE BOMBARDEREN VAN DE CHRISTENVERVOLGENDE LANDEN, TERWIJL ONDER GADDAFI GEEN CHRISTENVERVOLGING WAS !

DE "WREEDHEDEN" VAN GADDAFI:


1. Men kreeg geen stroomrekening in Libie. Stroom was gratis voor alle burgers.
2. Er bestond geen rente op krediet. De staatsbanken verstrekten bij wet renteloze leningen aan alle burgers.
3. Om een huis te hebben gold als een mensenrecht in Libie.
4. Alle jonggehuwden in Libie kregen 50.000 dollar. Dit geld moest het mogelijk maken voor de mensen om hun eerste woning te kopen. De regering wilde zo bijdragen tot de start van een gezin.
5. Onderwijs en geneeskundige behandelingen waren gratis in Libie. Voordat Gaddafi aan de macht kwam, kon slechts 25% van de Libiers lezen. Nu is dat 83%.
6. Als Libiers carriere wilden maken in de landbouw, kregen ze bouwland, een boerderij, gereedschap, zaaigoed en vee als snelstart voor hun boerderijen en dat allemaal gratis.
7. Als Libiers geen opleiding of ziekenhuis konden vinden die ze nodig hadden, hadden ze de mogelijkheid om met hulp van geld van de staat naar het buitenland te gaan. Ze kregen 2300 dollar per maand om een woning en auto van te kunnen betalen.
8. Als een Libier een auto kocht, subsidieerde de regering 50% van de prijs.
9. De prijs van een liter benzine was in Libie omgerekend 10 eurocent.
10. Als een Libier na zijn studie geen werk kreeg, betaalde de staat het gemiddelde inkomen van het beroep waarin hij werk zocht, totdat er een goede baan werd gevonden.
11. Libie heeft geen buitenlandse schulden en zijn reserves van $ 150.000.000.000 zijn nu wereldwijd bevroren en vermoedelijk voorgoed verloren.
12. Een deel van de Libische olieverkoop werd rechtstreeks op de rekeningen van de Libische burgers gestort.
13. Moeders die een kind baren, kregen $ 5000,-
14. 25% van de Libiers heeft een hogeschool diploma.
15. Gaddafi startte het "reat-Man-Made-River-Project" (GMMRP) in Libie Het is het wereldwijd grootste drinkwaterpijplijn-project voor een betere watervoorziening van de bevolking en de landbouw.


"Dankzij de SGP, de NAVO en de rebellen, is het Libische volk van de "gruwelijke wreedheden" van Gaddafi bevrijd!"


http://www.derokendevlaswiek.com