SOCIALE/MEDIA/DEEPSTATE KRIJGT KNOCKOUT-SLAG VAN PRESIDENT TRUMP
EINDELIJK KRIJGT DE CORRUPTE SOCIALE MEDIA-DEEPSTATE -TWITTER, FACEBOOK, GOOGLE- EEN KNOCKOUT-SLAG VAN PRESIDENT TRUMP        
Plaats in winkelmandjeMandje
EINDELIJK KRIJGT DE CORRUPTE SOCIALE MEDIA-DEEPSTATE -TWITTER, FACEBOOK, GOOGLE- EEN KNOCKOUT-SLAG VAN PRESIDENT TRUMP

TRUMPS EXECUTIVE ORDER SLAAT CORRUPTE SOCIALE MEDIA IN DE BOEIEN, HETGEEN OOK BROODNODIG IS VOOR DE GLOBALISTISCHE MSM, INCLUSIEF HET GLOBALISTISCHE EN SCHRIFTVERKRACHTENDE RD.NL


Al lange tijd diende er hoognodig wat gedaan te worden aan de links-partijdige censuur van de sociale media -Twitter, Google en Facebook- en de door hen ingevoerde uit de hand gelopen censuur jegens conservatieve meningen. Ook de Schriftverkrachtende en globalistische Facebook- & Twitter-accounts van het RD en de SGP vallen onder de executive-order van president Trump!

Het voorzien van een disclaimer bij enkele presidentiele Tweets van president Trump, was dat de druppel die de emmer deed overlopen, met een executive order van Trump als gevolg. Nu worden de genoemde sociale media gehouden aan de wet en anders worden zij gesloten. De verwachting is een storm van kritiek op deze beslissing want de reguliere media (MSM) zullen zich ook bedreigd voelen in hun bestaan, o.a. omtrent hun Corona-NEP-verslaggeving a la deepstate!

Tijdens een persconferentie waar president Trump een uitvoeringsbevel (executive order) ondertekende, waarbij sociale-mediabedrijven als Facebook, Google en Twitter worden gedwongen om geen politieke vooroordelen meer te tonen en geen conservatieve meningen te blokkeren. De order is bedoeld om het "aansprakelijkheidsschild" weg te werken dat deze platforms genieten dankzij artikel 230 van de Communications Decency Act van 1996.

De EO vereist ook dat de DOJ samenwerkt met nationale AG-s om ervoor te zorgen dat ze wetten afdwingen over "misleidende" zakelijke praktijken. Hij voegde eraan toe dat sociale-mediabedrijven neerkomen op een monopolie en onbeperkte macht hebben gehad om het nationale gesprek vorm te geven en te veranderen, hetgeen pure manipulatie is.

President Trump: "Wanneer Twitter bepaalde tweets tagt als "verkeerde informatie", zijn ze niet langer een platform en worden ze in feite een editor met een standpunt. Wat ze verkozen te promoten of te negeren, is niets minder dan politiek activisme. Deze censuur is een bedreiging voor de vrijheid zelf - stel je voor dat je telefoonmaatschappij je sms-berichten bewerkt of je telefoongesprekken blokkeert."

Note: Wat president Trump hier zegt is ook volledig van toepassing op het globalistische refo-duo, RD/SGP !

AG Barr, die ook aanwezig was, zei dat artikel 230 "veel verder ging dan de oorspronkelijke bedoeling het doel was om websites die nagenoeg fungeerden als prikborden niet verantwoordelijk te stellen voor informatie van derden." Wanneer ze hun verzameling "cureren" en beginnen met het "censureren" van bepaalde inhoud, worden ze uitgevers en zouden ze geen recht moeten hebben op hetzelfde soort schild dat eerder was opgezet. Hij legde ook uit hoe het uitvoeringsbesluit een "regelgevingsprocedure voor de FCC" opzet om te proberen "terug te keren naar de oorspronkelijke interpretatie" van artikel 230.

Het moedigt de procureurs-generaal ook aan om met "modelwetgeving" te komen die dit op staatsniveau aanpakt. "Momenteel genieten sociale mediaplatforms zoals Twitter en Facebook een aansprakelijkheidsschild omdat ze voorgeven een "neutraal platform" zijn - WAT ZE NIET ZIJN, sociale mediabedrijven die zich bezighouden met redactie of censuur zullen van dit schild worden ontdaan, terwijl bedrijven zullen worden gestraft als ze zich bezighouden met "misleidende" handelingen. Federale instanties zullen ook worden uitgesloten van het kopen van advertenties op deze platforms - waardoor hun winst aan banden wordt gelegd.


Bron-artikel: https://www.zerohedge.com/technology/white-house-plans-empower-fcc-regulate-american-social-media-giants?


http://www.derokendevlaswiek.com