STOMPZINNIGE VRAAG INZENDER STAAT SYMBOOL VOOR BAAL/ZEBUB/AANBIDDEND/REFODOM
STOMPZINNIG-NAZISTISCHE VRAAG INZENDER STAAT SYMBOOL VOOR BAAL-ZEBUB AANBIDDEND REFODOM  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier STOMPZINNIG-NAZISTISCHE VRAAG INZENDER STAAT SYMBOOL VOOR BAAL-ZEBUB AANBIDDEND REFODOM

Fragment uit ellenlange inhoudsloze brief inzender:

Inzender: Persoonlijk dank ik premier Rutte en het RIVM voor hun goede corona-maatregelen. Denkt u nu werkelijk dat de overheid omtrent het coronavirus niet het goede met onze gezondheid voor ogen heeft?

Antwoord: Het spijt me, maar u legt een bizarre afgodische verblindheid in uw inhoudsloze brief aan de dag! U moet uw stompzinnige vraag op de dag van het grote gericht stellen aan de miljoenen vermoorde abortusbabies; aan de door de lockdown-maatregel vroegtijdig gestorven massa bejaarden en aan de ten dode opgeschreven miljarden corona-vaccinatie-slachtoffers, want die zullen u dan met een eenparige stem veroordelen, omdat u met uw stompzinnig-nazistische vraag blijk geeft een zeer verkeerde geest te hebben en daarmee symbool staat voor het Baal/Zebub/RIVM/SGP/RD-aanbiddend Refodom !

PS. Ga vandaag nog in de leer bij medisch analiste, Merel Boogaard, en bid God of Hij uw blinde zielsogen wil openen, voordat u voorgoed uw nek breekt in de strop van de globalisten! (Klik op de afbeelding).

GPPB. v.d.m.


http://www.derokendevlaswiek.com