UPLOADEN ONMOGELIJK DOOR GECRASHTE COMPUTER EN/EEN/STEL/BROEDERS/BEZORGD
UPLOADEN ONMOGELIJK DOOR GECRASHTE COMPUTER EN EEN STEL BROEDERS BEZORGD        
Plaats in winkelmandjeMandje
UPLOADEN EEN TIJDJE ONMOGELIJK DOOR GECRASHTE COMPUTER EN EEN STEL BROEDERS BEZORGD

Elke computer kan een keer crashen en dat was ook bij ons het geval. Dingetje is al 13 jaar oud en begon problemen te veroorzaken met opstarten. Kon nog een backup maken via de save mode en het ding software-matig repareren door de interne memory te wijzigen en de harde schijf te defragmenteren. Deed me wel goed dat een stel broeders bezorgd reageerden, hoewel de meesten slapen! Wordt veel aangevallen om niet meer in Zijn Naam te spreken, aangezien heel refoland vergeven is met huurlingen, die het volk de bloemhoven injagen (Ezech. 13:17-23). Zal aan de meerdere Simson vragen nog Hij nog wat vossen beschikbaar heeft om al die deformatorische bloembollenvelden te verbranden met het Woord onzes Gods.

Marco: "Het was weer een poosje geleden dat u preken en artikelen had geupload. Ik was bang dat u iets was overkomen, maar tot mijn vreugde zag ik dinsdag weer nieuwe artikelen op de website. Dan wilde de Heere u nog sparen voor ons!"

Ton: "Zo juist de morgenpreek van 10-05 gehoord. Iedere predicatie is -met eerbied geschreven- een feest. Ga aub zo door het is als een zuurdesem en heeft altijd zijn uitwerking. Ben onze Heere God dankbaar dat HIJ mij zo onderwijst en verzorgd o.a. d.m.v. uw predicaties dat ik ook in deze tijden moeiteloos doorziet. De wereldwijde hekserij van de huidige Harry Potters in regeringen, Refo-kerken, media, land, ten spijt en zo kan ik dat in alle gebrek weer een beetje doorgeven."

GPPB.: Ja, God zal al die Harry Potters in de eeuwige klei-oven werpen, als zij zich niet bekeren en daar is wenig hoop op, aangezien al die refo/RD/SGP/-Potters het point-of-no-return reeds lang zijn gepasseerd.


http://www.derokendevlaswiek.com