VREEMD-VUUR-KRANT-RD.NL VERHEMELT OORLOGSHITSER/JOHN/BOLTON
VALS-GETUIGENIS-VREEMD-VUUR-KRANT, RD.NL, VERHEMELT OORLOGSHITSER JOHN BOLTON, ZOALS ZIJ OOK CHILD-ABUSER & DEEPSTATE-CRIMINAL JOE BIDEN VERHEMELEN  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Vreemd-vuur-krant, RD.NL: "Boek Bolton treft Trump hard"
2020-06-23 Wim Kranendonk

https://www.rd.nl/vandaag/buitenland/boek-bolton-treft-trump-hard-1.1673931

RD-Deepstater-Kranendonk-fragment:
"Dat Trump heeft geprobeerd de verschijning van het boek tegen te houden, is van hem uit gezien goed verklaarbaar. Het beeld dat Bolton van hem schetst, is weinig vleiend. Trump wordt getekend als een impulsieve en incompetente regeringsleider, die weinig kennis van zaken heeft, snel onder de indruk is van dictatoriale leiders en die vooral bezig is met zijn eigen ego. Geen mens zou graag zoiets over zichzelf gepubliceerd zien, maar zeker niet een president die over enkele maanden herkozen wil worden.

Nog erger is dat dit negatieve beeld wordt neergezet door een gerespecteerd en deskundig diplomaat, die anderhalf jaar lang een van de naaste medewerkers van de president is geweest. Bolton was aanwezig bij allerlei vertrouwelijke besprekingen, reisde met Trump naar ontmoetingen met andere groten der aarde. Het allerpijnlijkst is echter dat Bolton al jaren bekend staat als een zeer overtuigd, conservatief Republikein. Hij diende onder de beide presidenten Bush. Niemand in Amerika heeft tot nu toe zijn loyaliteit aan de Republikeinse zaak betwist. Dat deze mastodont van de partij zo'n vernietigend oordeel over Trump schrijft, is zeer schadelijk voor de president.

Dat Bolton zijn boek juist nu laat verschijnen, kan niet zonder reden zijn. Hij wil voorkomen dat Trump wordt herkozen. Dat heeft hij zondagavond ook met zoveel woorden gezegd in een interview met de zender ABC. Daarin noemde hij Trump "een gevaar voor de democratie", die, wanneer hij is herkozen, zich volledig zal uitleven omdat hij zich dan niet meer druk over zijn herverkiezing hoeft te maken. Dan zal duidelijk worden wat zijn ware aard is: Trump is geen echte conservatief. Dat is de reden dat ik dit boek heb geschreven", aldus Bolton.

Klik hier VALS-GETUIGENIS- & VREEMD-VUUR-KRANT, RD.NL, VERHEMELT OORLOGSHITSER JOHN BOLTON, ZOALS HET RD OOK CHILD-ABUSER & DEEPSTATE-CRIMINAL JOE BIDEN VERHEMELT EN EEN VALS GETUIGENIS GAF VAN GENERAAL FLYNN, DIE DESTIJDS OP BEVEL VAN DEEPSTATE-FBI-DIRECTEUR, JAMES COMEY, OP VALSE GRONDEN WAS GEARRESTEERD, MAAR RECENT VOLLEDIG WERD VRIJGESPROKEN.

RD-demon, Kranendonk, heeft tal van artikelen op zijn naam staan, waarin hij blijk geeft zwanger te zijn van pro-deepstate-gevoelens.

RD-demon Kranendonk noemt Bolton:

1. "Een gerespecteerd en deskundig diplomaat",
2. "Een zeer overtuigd, conservatief Republikein",
3. "Een man die door niemand in Amerika werd betwist omtrent zijn loyaliteit aan de Republikeinse zaak."

De Kranendonk-classificatie 1, 2 en 3, jegens Bolton, is ronduit belachelijk en een vals getuigenis.

De werkelijkheid is gans anders dan Kranendonk beweert:

1. Bolton wordt door niemand -uitgezonderd de deepstate- gerespecteerd, maar staat als een zeer gevaarlijk man te boek die de veiligheid van Amerika doorlopend in gevaar bracht.
2. Bolton is een alom bekende oorlogshitser, (erkent zelfs de deepstate-CNN) die van een oorlog met Venezuela, Iran, Syrie, Rusland, enz. droomde, vanuit zijn machtswellustige drijfveren. Wie dat "conservatief" noemt, is ronduit krankzinnig!
3. Wat Kranendonk "De republikeinse zaak" noemt, bestaat niet eens. Bolton diende zichzelf en wilde voor president spelen en Trump de wet voorschrijven, maar dat koste hem zijn baan als security adviser. Conclusie: RD-demon Kranendonk liegt dat hij barst, as usual!

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE INTERVIEW MET SARAH SANDERS HUCKABEE (House Press Secretary 2017-2019), WAARIN ZIJ JOHN BOLTON EXPOSES ALS EEN TREATOR, EEN LIAR EN EEN DIE DRONKEN WAS VAN DE MACHTSWELLUST !

Een minuscuul kleine greep uit de honderden artikelen die de bloeddorstigheid van de machtwellustige oorlogshitser John Bolton en de onschuld van generaal Flynn bewijzen:


Bloodthirsty John Bolton's book on Trump is fueled by frustration that president Trump hasn't led the US into a major war
https://www.rt.com/op-ed/492614-galloway-john-bolton-trump-book/

Trump brushes aside Bolton's book as "pure fiction" written by "sick puppy"
https://www.rt.com/usa/492261-trump-bolton-book-fiction/

Collusion with China, wanting to stay in office forever: Leaked Bolton book excerpts cash in on anti-Trump frenzy
https://www.rt.com/usa/492185-bolton-book-leaked-trump-china/

Strzok notes reveal Obama & Biden were involved in FBI going after General Flynn
https://www.rt.com/usa/492846-strzok-notes-flynn-obama-biden/

FBI Docs Reveal: "Flynn Was Not Lying or Did Not Think He Was Lying"
https://saraacarter.com/fbi-docs-reveal-flynn-was-not-lying-or-did-not-think-he-was-lying/

FBI Violated Policy in Flynn's Case, Judge Demands All Exculpatory Evidence
https://saraacarter.com/fbi-violated-policy-in-flynns-case-judge-demands-all-exculpatory-evidence/

Why Michael Flynn Was Set Up - The more we learn about the evils done to Michael Flynn, and they increase day by day, the more the FBI comes to resemble the KGB.
https://www.zerohedge.com/political/why-michael-flynn-was-set

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE INTERVIEW MET SARAH SANDERS HUCKABEE (House Press Secretary 2017-2019), WAARIN ZIJ JOHN BOLTON EXPOSES ALS EEN TREATOR, EEN LIAR EN EEN DIE DRONKEN WAS VAN DE MACHTSWELLUST !


http://www.derokendevlaswiek.com