WHO BEKEERD? WHO-TOPMAN: 'LOCKDOWNS/HEBBEN/WERELDWIJDE CATASTROFE VEROORZAAKT'
CORRUPTE WHO BEKEERD? WHO-TOPMAN: 'LOCKDOWNS HEBBEN WERELDWIJDE CATASTROFE VEROORZAAKT'   Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier CORRUPTE FLIP-FLOP-WHO BEKEERD? WHO-TOPMAN: "LOCKDOWNS HEBBEN WERELDWIJDE CATASTROFE VEROORZAAKT"

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIG PDF-DOCUMENT

WHO, speciale topman voor Covid-19, dr. David Nabarro, keert zich tegen nieuwe lockdowns, contra corrupte Tedro-WHO-lockdown-predicaat.

WHO-topman, dr. David Nabarro, erkent dat lockdowns een vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe hebben veroorzaakt, miljoenen doden hebben gekost, een wereldwijde economische collapse hebben gecreerd en arme mensen verschrikkelijk veel armer gemaakt.

Econoom Martin Armstrong: "Politici moeten zijn omgekocht om deze Grote Reset erdoor te drukken!"


Xander: Nu de onvoorstelbare schade die is aangericht door het coronabeleid van de afgelopen maanden niet meer te ontkennen is, begint de corrupte WHO op zijn schreden terug te keren van zijn eerdere verwoestende "adviezen", die ook de Nederlandse politiek (inclusief SGP) vrijwel blindelings heeft opgevolgd en door de MSM (inclusief RD.NL) zijn gepropagandeerd.

Dr. David Nabarro, de speciale afgevaardigde voor Covid-19 namens de WHO, roept de wereldleiders nu ineens dringend op om als het even kan geen lockdowns meer te gebruiken, omdat die een vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe hebben veroorzaakt.

Op 8 oktober schreven we dat meer dan 7000 wetenschappers en artsen oproepen om alle corona maatregelen onmiddellijk te be-eindigen - dus niet alleen lockdowns, maar de net zo verwoestende 1,5 meter en mondkapjes, die volgens de ondertekenaars onherstelbare schade toebrengen aan de samenleving, economie en fysieke en mentale gezondheid.

Het is niet zo, dat de politici die de grootste ramp sinds de Tweede Wereldoorlog hebben veroorzaakt, de verwoestende gevolgen van de lockdowns niet hadden kunnen weten. Er waren al snel meer dan genoeg tegenstemmen vanuit de hoogste kringen van de wetenschap, maar men koos er opzettelijk voor om niet te luisteren. Sterker nog: er werd met behulp van de media (plus RD.NL) een schandalige desinformatie campagne opgestart, bomvol vervalste statistieken en regelrechte leugens, om de bevolking in een toestand van redeloze angst en totale paniek te brengen en te houden. Tegengeluiden werden verketterd, belasterd en gecensureerd.

Als er in Den Haag nog maar een beetje besef van verantwoordelijk beleid jegens de bevolking zou zijn, dan zou niet alleen de voltallige regering onmiddellijk moeten aftreden, maar zouden ook alle Kamerleden die hun steun verleenden aan deze maatregelen, die in binnen- en buitenland honderden miljoenen mensen in diepe ellende hebben gestort, en die hoogstwaarschijnlijk nu al miljoenen doden hebben gekost, zonder aarzelen hun zetels moeten inleveren.

Vervolgens zouden zowel de politieke beleidsmakers als de media topfiguren (o.a. SGP-er Van der Staaij en RD-er Steef de Bruijn), zich voor een onafhankelijk tribunaal moeten verantwoorden voor doelbewuste misleiding (door corona als een killer-virus af te schilderen, terwijl het in niets verschilt van een seizoensgriepgolf), het opzettelijk in gevaar brengen van de veiligheid en stabiliteit van het eigen volk, en hun misdadige keuzes ten aanzien van de economie, volksgezondheid, welzijn en vrijheid.

-----------------------------------------

COMMENT
Het Xander-artikel is ietwat eenzijdig, maar wel feitelijk. Dat er binnen het politieke apparaat massale omkoping plaatsvindt, zoals ook Amstrong opmerkt, is bekend. Het gaat hier echter niet zozeer over omgekochte politici opzich, maar veel meer over de uitrol van de doelbewust geplande NWO-deepstate-Agenda 2030:

1. Chaos kweken d.m.v. corona-fake-news,
2. Buitenproportionele maatregelen (a-social distance, lockdowns, arrestaties, boetes, politie-geweld, enz.),
3. Coronagevallen omhoog jagen d.m.v. massieve corona-data-zwendel en de dodelijke 5G activering,
4. "Noodzaak" van een nieuwe en straffere lockdowns inluiden en invoeren,
5. Verplichte corona-vaccinatie doordrukken,
6. Totale controle, invoering NWO, 1 wereldreligie, massale depopulatie a la Bill Gates-indoctrinatie, volledig gepromoot door refo-deepstate-duo RD/SGP !

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIG PDF-DOCUMENT


http://www.derokendevlaswiek.com