VIRUSVERWEKKENDE GENTECH/CORONA/VACCIN BESTOND AL IN 1989
AGRARISCH DAGBLAD - 2 FEBRUARI 1989: VACCIN TEGEN CORONA-VIRUS VEROORZAAKT NIEUWE ZIEKTEN  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
AGRARISCH DAGBLAD - 2 FEBRUARI 1989: "VACCIN TEGEN CORONA-VIRUS VEROORZAAKT NIEUWE ZIEKTEN"
-(zie afbeelding hieronder)

Wetenschappers bij de afdeling dierengeneeskunde van de Rijksuniversiteit te Utrecht, Willem Luytjes en Hans Kusters:
"Het corona-vaccin bestaat uit een levend virus dat in staat blijkt om genetisch materiaal te veranderen en ook van buiten op te nemen. Het virus verandert gewoon en na twee tot drie jaar moet je weer een nieuw vaccin maken tegen een nieuwe variant."

COMMENT
Beide wetenschappers -Luytjes en Kusters- lieten al in 1989 weten dat het coronavirus voorkwam bij o.a. kippen en mensen en aandoeningen veroorzaakten in de luchtwegen.

Het huidige corona-scenario is dus gebaseerd op het verleden en sinds W.O. II is het voor insiders een bekend feit dat de illuminatie-elite om "humanitaire redenen" de lang geplande globalistische depopulatie niet meer zozeer door oorlogen, maar veelmeer door gen-tech-vaccins zal laten plaatsvinden. De corona-virus-vaccin bevindingen uit de jaren '80 zijn overduidelijk aangegrepen om de huidige pandemie-hoax te orkestreren, door alle griepgevallen met de gepaardgaande luchtweg-infecties op naam te zetten van een niet bestaand corona-virus, waaruit volgt dat er wereldwijd geen griepgevallen/golven meer bestaan. Het sterftecijfer door "corona"-griep is dan ook hetzelfde gebleven en op de ziekenhuis-IC-afdelingen liggen al tientallen jaren hetzelfde aantal mensen dat lijdt aan luchtweg-infecties als gevolg van een zware griep.

In geval van een echte pandemic rijden de lijkwagens en de ambulances af en aan, hetgeen niet het geval is. De afvallige refokerken brengen de waarschuwingen van Luther echter in stelling om de echte pandemic in zijn dagen te vereenzelvigen met de huidige pandemic-hoax, om slaafs de dwangmaatregelen op te volgen, plus het 666-vaccin accepteren, waarvan het einde een massagraf zal zijn.

Big Pharma, o.l.v. Bill Gates en Klaus Schwab, weet heel goed dat de goedgelovige massa gemakkelijk is te misleiden en deelt zakken met geld uit aan chantabele regerings-puppets en de gelijknamige MSM/RD(!)-hoofdredacteuren die het cororna-vaccin promoten met het jozeph-mengele-etiket: "Veilig en Effectief", ja, t.b.v. de lang geplande globalistische depopulatie ! Genoemde illuminatie-puppets en globalistische MSM/RD-hoofdredacteuren betreffen de nageboorte van de nazi-criminelen die in Neurenberg tot de strop veroordeeld zijn. Neurenberg II is derhalve dringend geboden!

Aan het begin van de plandemie werd het publiek voorgeschoteld dat er ingrijpende maatregelen noodzakelijk waren, maar dat het om "tijdelijke noodmaatregelen" ging, vandaar de benaming "noodwet", maar nu die horror-wet van kracht is, -MET INSTEMMING VAN DE SGP/NSB- zijn al die voorgewende noodmaatregelen al veranderd in totalitaire dwangmaatregelen, die totaal niets te maken hebben met de bestrijding van een virus, maar om de Great Reset er door te drukken, om heel de wereldbevolking aan een fascistisch-communistische dwangbuis te onderwerpen, te doorzeven met nano-spuiten, een daarop volgende holocaust dood te zwijgen en/of te wijten aan een "gevaarlijker corona-mutatie", zoals de generale corona-repetitie reeds in 1989 voorspelde.

En alle verblinde refo-dominees -inclusief ds. A. Kort- geloven heilig de horror-c-propaganda die het refo-deepstate-duo RD/SGP hen voorschotelt en zwijgen de horror-c-vaccin-gevolgen en de geplande Great-Reset dood, of zijn er totaal niet van op de hoogte, omdat zij zich "te vroom" voelen om onderzoek te plegen, maar wel de krankzinnige complot-campagne-propaganda van het ANP-RD geloven. Note: het ANP was destijds een propagandabuis van Hitler en nu is hetzelfde deepstate-ANP een nieuwsbron van het deepstate-RD.NL ! Als er echter vele gevaccineerde (kerk)doden gaan vallen (is al in volle gang), vanwege het c-vaccin, wassen zij hun handen in onschuld, zeggende: "Wir haben es nicht gewusst!" Gods oordeel jegens de afvallige refokerken betreft dus duidelijk een kracht der dwaling (2 Thess. 2:11) en is derhalve 100 procent effectief !

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE UITGEBREIDE PDF-RAPPORTAGE OVER DE CORONA-HOLOCAUST (Engels en Nederlands)

GPPB. v.d.m.


Klik hier

http://www.providencemountainranch.com