MSM/ILLUMINATIE/PLUS/NSB/KRANT RD.NL SCHUIVEN NAVO-AGRESSIE IN SCHOENEN RUSLAND
MSM-ILLUMINATIE + NSB-KRANT RD.NL SCHUIFT NAVO-AGRESSIE IN SCHOENEN RUSLAND  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier LEUGENBEEST-MSM-ILLUMINATIE + GELIJKNAMIGE NSB-KRANT RD.NL, SCHUIVEN -ZOALS GEBRUIKELIJK- DE NAVO/VS-AGRESSIE IN DE SCHOENEN VAN RUSLAND, ONDER REGIE VAN OORLOGS-PROPAGANDA-HITSER, VICTORIA NULAND, OMDAT RUSLAND ZICH NIET ONDERWERPT AAN DE WERELDWIJD-GEPLANDE RESET VAN DE SATANISCHE WEF VAN KLAUS SCHWAB & Co

13 JANUARI 2022

GOEBEL-NOS: Rusland bereidt provocatie voor om Oekraine binnen te vallen - https://nos.nl/l/2413126

GOEBEL-RD.NL: VK: Rusland probeert invasie in Oekra´ne te rechtvaardigen

https://www.rd.nl/artikel/958871-vk-rusland-probeert-invasie-in-oekraine-te-rechtvaardigen

GOEBEL-RD.NL: Rusland spint garen bij onlust in Kazachstan
https://www.rd.nl/artikel/958206-rusland-spint-garen-bij-onlust-in-kazachstan

DE WERKELIJKHEID IS PRECIES HET TEGENOVERGESTELDE

Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken

Onderminister voor Politieke Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken Victoria "f**k the EU" Nuland, die een cruciaal-kwalijke rol speelde tijdens de CIA/EU staatsgreep in Oekraine in 2014, heeft false flag operaties aangekondigd die het Westen vrijwel zeker in een oorlog met Rusland zullen storten. Na de dankzij de VS/NAVO grotendeels mislukte gesprekken afgelopen maandag in Geneve en woensdag in Brussel bereiden beide partijen zich actief voor op het uitbreken van een gewapend conflict. Rusland verplaatst grote aantallen troepen en materieel naar zijn grenzen, en deVS stuurt met een kernonderzeeer en twee "carrier strike groups" op korte afstand van Rusland aan op een levensgevaarlijke provocatie. Nuland deed haar reputatie als ijskoude aartsleugenaar eer aan met een verklaring waar de honden geen brood van lusten. Werkelijk alles wat ze beweerde, zoals dat Rusland "false flag" operaties voorbereidt om een invasie van Oekraine te rechtvaardigen, en het zwaarst zal lijden als als er daardoor een oorlog met het Westen uitbreekt, is het tegendeel van de realiteit en de waarheid.


https://twitter.com/UnderSecStateP/status/1481326678488096768

------------------------------------------------

De Amerikaanse regering spreekt nu van een "valse vlag (door Rusland)" om een invasie te rechtvaardigen - in werkelijkheid betekent dat waarschijnlijk dat de VS Rusland gaan aanvallen en Rusland de schuld ervan in de schoenen schuiven door het een "valse vlag van Rusland" te noemen, bij monde van oorlogs-propaganda-hitser Victoria Nuland.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/uh-oh-u-s-gov-t-now-talking-false-flag-by-russia-to-justify-invasion-likely-means-u-s-going-to-attack-and-call-it-false-flag-by-russia

De Amerikaanse senator Chris Murphy (D-CT) zegt dat de waarschuwing van staatssecretaris Victoria Nuland jegens Rusland die volgens haar een "valse vlag" plant om de invasie van Oekraine te rechtvaardigen, alle alarmbellen zou moeten doen afgaan. Het zijn de VS die doorlopend bezig zijn om "valse vlaggen" zoals 911, Libie en de Golf van Tonkin te gebruiken om oorlogen te beginnen.

Hier is een tweet van senator Murphy van CT die staatssecretaris Victoria Nuland aanhaalt. Houd in gedachten dat als je naar Nuland luistert, dat zij een belangrijke rol speelde bij het aanwakkeren, aanzetten tot en financieren van de rellen en protesten die uiteindelijk resulteerden in de omverwerping van de Oekraiense regering in 2014.

De nep-waarschuwing die Nuland hier maakt, is, dat Rusland "false flag"-operaties plant. Met andere woorden, ze gaan proberen een voorwendsel te creeren om een aanval op de Russische troepen te plegen. https://t.co/X9C9NdKt77

- Chris Murphy (@ChrisMurphyCT) 12 januari 2022
HAL TURNER OPMERKINGEN

Chris Murphy - Mijn persoonlijke "opvatting" hierover is, dat ze een verhaal opzetten omdat de VS/EU/NAVO) feitelijk Rusland gaan aanvallen en vervolgens beweren dat Rusland is begonnen om een excuus te creeren om oorlog te voeren.

Het feit dat ze het al over een "False Flag" van Rusland hebben, zou ervoor moeten zorgen dat er allerlei rode lichten gaan knipperen. Het lijkt er voor mij op dat de VS/EU opzettelijk een oorlog met Rusland wil gaan beginnen.

Houd er rekening mee dat de onderhandelingen tussen de VS/NAVO en Rusland deze week opzettelijk zijn mislukt, omdat de VS/Navo juist uit is op een oorlog met Rusland.

Rusland heeft twee verdragsvoorstellen ingediend, een aan de VS en een aan de NAVO, om de veiligheid van Rusland te garanderen. De VS en de NAVO hebben beide voorstellen van Rusland botweg afgewezen.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov, zei vandaag publiekelijk dat Rusland schriftelijke antwoorden op zijn Verdragsvoorstellen verwacht, en die antwoorden moeten "volgende week" binnen zijn.

Als de VS zeggen dat er een Russische valse vlag zal zijn om een oorlog te beginnen, is het vrijwel zeker dat de VS het is die de "valse vlag" zal veroorzaken.

We staan op de rand van een afgrond, met uitzicht op een bodemloze afgrond. De Derde Wereldoorlog kan slechts enkele dagen verwijderd zijn.

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL


http://www.providencemountainranch.com