OUDEJAARSREDE 2023
OUDEJAARSREDE 2023  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier
OUDEJAARSREDE 2023

Het einde van het jaar onzes Heeren 2023 is weer aangebroken en het is een jaar geweest van totalitaire chaos, systematische economische en morele afbraak, een vermenigvuldiging van ongerechtigheid op alle fronten en een algehele verlating en vervalsing van Gods Woord.

Voor een Reformatieland als Nederland is geen hoop en geen toekomst, zolang er geen nationale bekering volgt in het kader van de Reformatie, in het kader van de leer van de apostelen en profeten, dus in het kader van de leer van Christus, in het kader van de leer van de rechtvaardiging van de goddeloze en in het kader van het bijbels-theocratisch getuigenis: "Heel de kerk, heel het volk."

Dat we als volk God op het hoogst hebben misdaan, en van het heilspoor zijn afgegaan, betreft ten eerste Gods volk, want die krijgen de schuldslag ervan naar binnen. Maar als zij hun getuigenis laten klinken tegen de algehele afval van kerk, land en volk en zich daarvan vrijmaken door het geloof, krachtens het ambt aller gelovigen, of krachtens het bijzonder ambt, dan zal God geen bloed van onze hand eisen, maar wel van degenen die zich daarvan onttrekken en een pilatusrol spelen, waardoor het levende Kind wordt veroordeeld en de leer van Christus overtreden, wat massaal geschiedt in kerk en staat, ten spijt van het buiten-de-legerplaats getuigenis dat nog klinken mag, zoals dat ook geklonken heeft uit de mond der profeten, der apostelen, der kerkvaders, der reformatoren, der godzalige oudvaders en der Schotse Covenanters, maar dat getuigenis des Geestes is en wordt in onze dagen algemeen doodgezwegen en verraden door de huidige afvallige refo-priesterschaar en hun belijders.

Gods rechtvaardige oordelen zijn derhalve van kracht, maar worden niet eens opgemerkt, laat staan erkend en aanbeden. Er heerst een atheistische cansel-ideologie ten aanzien van de bemoeienissen des Heeren die Hij met ons land en volk heeft gehad in het (verre) verleden; nee, de autonome mens heeft het overal voor het zeggen en maakt de dienst uit in kerk en staat, ook op het zendingsveld waar de beker-koud-water zending is ingewisseld voor het bedrijven van pure belials-business door ongeroepen en onbekeerde honden en er klinken vanuit de kerken geen tegenstemmen bij God vandaan. Er staan dan ook geen geroepen knechten van God meer op de NL-kansels, aangezien zij allen lid zijn van onwettige en door mensen opgerichte (homo)kerken, waarvan Christus zegt: "Alle plant, die Mijn hemelse Vader niet geplant heeft, zal uitgeroeid worden", Matth. 15:13.

Geen enkele dominee beoefent de door God geboden vrijmaakplicht (Ezech. 3 en 33) en niemand trekt ten strijde om de bazuin bij God vandaan publiek te laten klinken in kerk en staat en derhalve staat er niet eentje in de geslagen bressen. De refokerken hebben zich overgegeven aan het witwassen en het celibatair verklaren van allerhande onnatuurlijke ongerechtigheid (homo-zijn, nazi-donorwet, transgender-ideologie, killervaccin, klimaathoax, enz).

De corrupte WEF-overheid heeft vrijspel en wordt door de verlamde 2e kamer geen strobreed in de weg gelegd in hun wanbeleid om total control in te voeren, om plandemieen, klimaathoaxen, killervaccins, 5G-torens, hongersnoden en een algehele bevolkings-depopulatie te implementeren. Voor dat doel worden ook de rivierdammen massaal verwijderd, zogenaamd ten bate van de biodiversiteit waardoor de vissen beter kunnen zwemmen, ja, inclusief de mensen. Ook komt er geen enkele politicus en geen enkele MSM-krant in het geweer tegen de jarenlang uitgesproeide chemtrails die mens, dier en gewas vergiftigen met barium, aluminium en andere giftige stoffen, ergo, het fenomeen wordt door het MSM-establishment zelfs weggezet als "complottheorie", waarin de moreel-kuisverrotte fakenews-krant het RD.NL met vlag en wimpel voorop gaat.

Een overheid die het ouderlijke gezag schoffeert, o.a. door verplichte invoering van sodomie-praktijken op scholen, nazistische uithuisplaatsing van kinderen (denk aan de opzettelijke toeslagaffaire), een jeugdzorg waarin de kinderhandel welig tiert en kinderen worden misbruikt. Een land met een volstrekt corrupt rechtssysteem, waarin het recht wordt verkracht, criminelen worden vrijgesproken en klokkenluiders -zoals Huig Plug- worden berecht, met support van het moreel-kuisverrotte RD.NL, die regering moet worden afgezet en vervolgd.

Ouders die tegen genoemde overheidscorruptie jegens het ondermijnen van het ouderlijke gezag en allerhande ingevoerde ongerechtigheid op scholen niet in het verzet komen en/of hun kinderen daaraan niet onttrekken, zullen het oordeel dragen. Als Mozes liever met Gods volk kwalijk behandeld wenste te worden dan voor een tijd de genieting der zonde te hebben, dan zijn er -bijbels gezien- geen alternatieve routes mogelijk die daarvan afwijken.

Dan is er naast de killervaccin-holocaust ook nog een klimaathoax-holocaust ingevoerd die miljarden euro's in de zakken der elite sluist, zoals dat ook gebeurt met de miljarden euro's waarvan ze zeggen dat die voor Oekraine bestemd zijn, maar ook verdwijnen in de zakken der great-reset-elite, waarvan nazi-Zelensky ook deel uitmaakt en zich verrijkt met buitenlandse villa's, peperdure bolides en keihard bewezen kinder- en orgaanhandel, toegejuicht en gewitwast door oorlogs-crimineel Van der Staaij.

Dit soort top-criminelen, waaronder ook Bill the kill Gates, Klaus Schwab, Tedros van de WHO, Guterres van de VN, pedo Biden, valse jood Netanyahu, enz., worden categorisch gewitwast in het Reformatorisch Grafblad, een pulpblad die de gedrogeerde refopriesterschaar leest als de bijbel. Steef de Bruijn is een doortrapte leugenaar gebleken, een moreel-kuisverrotte doofpotter van allerhande pedo-ongerechtigheid en hij is ook een godslasteraar van de eerste orde door het categorisch publiceren van Schriftverkrachtende artikelen, waarmee de oudgeraffineerde De Bruijn zichzelf op gelijke voet heeft gezet met de Antichrist, de opeenvolging van pausen, wiens oordeel niets dan vreselijk zal zijn. Maar er klinkt geen massaal protest tegen de lavastroom aan refo-satanische praktijken, daarom heeft God een kwaad over al dat vrome refo-vlees gebracht, een oordeel der verharding dat zal uitlopen in een oordeel der verwoesting.

Daarenboven worden we dagelijks geconfronteerd met een gigantische killervaccin-oversterfte die door de deepstate-psychopaten, zoals Steef de Bruijn , Bisschop, Van der Staaij en Stoffer dat zijn, opzettelijk NIET wordt toegeschreven aan de feitelijke oorzaak: het killervaccin, maar aan allerhande verzonnen en volstrekt belachelijke oorzaken, die door het RIVM gedicteerd zijn. En als FvD-ers Baudet en/of Gideon van Meijeren tegen de corruptie van WEF-kartel getuigen, waarvan de fascistische SGP ook deel uitmaakt, dan krijgen zij een ongrondwettelijk spreekverbod opgelegd met instemming van de landverraderlijke SGP. Vervolgens moet Gideon van Meijeren zich verantwoorden voor de rechtbank, op grond van politieke drogredenen. En deze politieke corruptie wordt in het sadistische RD.NL toegejuicht alsof er geen God noch gebod bestaat.

Wat dat betreft zullen de Ninevieten opstaan in het oordeel, om het atheistische refogeslacht, inclusief alle stomme-honden-dominees, te veroordelen, want de Ninevieten hebben zich bekeerd op de prediking van Jona, maar het afvallige Refodom heeft zich volledig geconformeerd met de ketterijen van Rome, met de onnatuurlijke zonde van sodomie, met de van God vervloekte transgender-ideologie, met de roomse twee-mens-leer wat de baarmoeder is van alle ketterijen, inclusief het witwassen van de meest gruwelijke ongerechtigheid.

Een burgerij waarvan het merendeel de satanische 2030-Agenda niet doorziet, namelijk, algehele bevolkings-depopulatie, waarin het doel alle dodelijke middelen heiligt is tot de ondergang gedoemd. Daartoe is ook het parlement -1e en 2e kamer- volstrekt krachteloos gemaakt door het dictatoriale WEF-regime dat als een knipmes buigt voor de satanische waan-ideeen van Klaus Schwab en zijn nazi-adviseur Harari. Alle kamerdebatten, besluiten en aangenomen moties blijken waardeloos te zijn, aangezien het WEF-regime alles naast zich neerlegt en alle WEF-besluiten er door rammen. Er wordt geen 2e kamermotie van wantrouwen ingediend, omdat het merendeel kamerleden is omgekocht en zelf deel uitmaken van de satanische WEF.

Aan deze versnelling op de brede weg des verderfs zijn alle refokerken en hun dominees debet, omdat zij -zoals gezegd- hun eerstgeboorterecht verkocht hebben aan de politieke SGP-belial en de door God geboden censuur overboord gegooid en ingewisseld hebben voor oudwijfs pastoraat, onder het liberale motto dat elk mens in zijn waarde moet worden gelaten en niet mag worden geoordeeld, terwijl Christus Zijn ware volk en Zijn geroepen getuigen de gave des Geestes gegeven heeft om de geesten te beproeven of zij uit God zijn en om de ketters te verwerpen na de eerste en tweede vermaning (Tit. 3:10), gelijk geschreven is: "Geliefden, gelooft niet een iegelijken geest, maar beproeft de geesten, of zij uit God zijn; want vele valse profeten zijn uitgegaan in de wereld", 1 Joh. 4:1.

De afvallige refokerken kunnen nog niet eens wedijveren met de schijngodsdienst van de rijke jongeling en van de dwaze maagden, want uitwendig gedroegen zij zich geheel rechtzinnig, terwijl de huidige refo-kerken bolwerken zijn van de belial met een evangelie naar de mens waarin werkelijk alles ermee doorkan en waarin het barst van de valse leraars, aka de doctorale refoketterkast (lees artikel via de link below).


http://www.providencemountainranch.com/EN%20DE%20AARDE%20BRACHT%20VOORT%20EEN%20SCALA%20AAN%20ONGECENSUREERDE%20DOCTORALE%20REFO-KETTERS.pdf

Alle refo-dominees spelen een verraderlijke pilatusrol, niet eentje uitgezonderd en getuigen dus nooit publiek tegen de roepende zonden van kerk, land en volk. En als er buiten-de-legerplaats-getuigen zijn die het wel doen, noemen ze dat getuigenis "schelden", of "complottheorie", een code die de CIA heeft ingevoerd en voor de MSM verplicht heeft ingesteld t.b.v. de implementatie van de Nieuwe Wereldorde, aka great reset, met het doel om de waarheidsfeiten op alle fronten te diaboliseren, wat ook de praktijk is van het moreel-kuisverrotte refo-duo RD/SGP, en overgenomen is door de afvallige refokerken.

Een overheid die het land verwoest en ontwricht door politieke corruptie, de voedselvoorziening terroriseert met genetisch-gemanipuleerde Monsanto-gewassen, een overheid die de boeren schoffeert en hen een niet-bestaande C02-crisis in de strot slaat, hen onteigent om een hongersnood te implementeren, de burgers te terroriseren, met name door het land multicultureel te maken door massa-immigratie, moet onverwijld worden afgezet, maar door de demoNcratische invoering van de zogenaamde "politieke correctheid" (= corruptie), worden alle tegenstanders van het corrupte overheidsbeleid de mond gesnoerd en/of vervolgd, met medewerking van het moreel-kuisverrotte refo-duo RD/SGP.

De kerkpolitieke demoncratie binnen de refokerken werkt exact hetzelfde. De geroepen getuigen van Christus worden in alle refokerken belasterd, de mond gesnoerd en buitengeworpen (wat een eer). Alle huidige dominees opereren in het kader van de kerkpolitieke Christus-en-de-belial-hierarchie met valse handreikingen naar de duivel, Sodom en Rome, waarin voor het levende Kind en Zijn getuigenis geen plaats is, gelijk geschreven is: "Omdat gijlieden zegt: Wij hebben een verbond met den dood gemaakt, en met de hel hebben wij een voorzichtig verdrag gemaakt; wanneer de overvloeiende gesel doortrekken zal, zal hij tot ons niet komen; want wij hebben de leugen ons tot een toevlucht gesteld, en onder de valsheid hebben wij ons verborgen", Jes. 28:15.

De oprichting van de SGP door ds. G.H. Kersten was niet anders dan publieke opstand tegen God en Zijn gezalfde Koning, aangezien Kersten met de democratie de democratie wilde bestrijden, dus het kwaad met het kwaad bestreed (Rom. 3:8), met alle atheistische gevolgen vandien. Door het lidmaatschap van de SGP en door te stemmen op de SGP, hebben de refo-dominees hun eerstgeboorterecht (hun publieke stem richting de overheid) aan de gristelijke politiek verkocht, zichzelf monddood gemaakt en hun eigen kerkhuis op zandgrond gebouwd. Daarom heeft God hen gezonden een kracht der dwaling, opdat zij de leugen zouden leren en geloven, gelijk geschreven is: "En in alle verleiding der onrechtvaardigheid in degenen, die verloren gaan; daarvoor dat zij de liefde der waarheid niet aangenomen hebben, om zalig te worden. En daarom zal God hun zenden een kracht der dwaling, dat zij de leugen zouden geloven; opdat zij allen veroordeeld worden, die de waarheid niet geloofd hebben, maar een welbehagen hebben gehad in de ongerechtigheid", 2 Thess. 2:10-12.

Door de kerkpolitieke democratie hebben alle refo-dominees de ergernis van het kruis van Christus teniet gedaan, opdat ze niet vervolgd zouden worden (Gal. 6:1) en daarmee geven zij te kennen dat zij Christus niet kennen, want anders zouden zij wel vervolgd worden, gelijk geschreven is: "En ook allen, die godzaliglijk willen leven in Christus Jezus, die zullen vervolgd worden", 2 Tim. 3:12.

Er is dan ook geen geestelijk woord -nog niet eens verstandelijk- meer te wisselen met niet ene refo-dominee, en ook niet met niet ene refo-kerk-belijder, omdat zij allen Christus en de belial aanhangen, de geldgod aanhangen, het tweekoppige baal-monster RD/SGP aanhangen, de wereld aanhangen en daarom heeft God hen allen geslagen met een kracht der dwaling, waarin de zonde met de zonde bestraft wordt, zodat men het kwade goed heet, het goede kwaad, gelijk geschreven is: "Wee dengenen, die het kwade goed heten, en het goede kwaad; die duisternis tot licht stellen, en het licht tot duisternis; die het bittere tot zoet stellen, en het zoete tot bitterheid!" Jes. 5:20.

En dominees die nog reageren op aangeschreven brieven, trappen als een vetgeworden Jeschurun achteruit en brandmerken de getuigen van Christus met het etiket van een farizeeer, omdat zij het zelf zijn met een open bankrekening naar de wereld, blinde leidslieden, leidslieden der blinden, waarvan Christus zegt: "Laat hen varen; zij zijn blinde leidslieden der blinden. Indien nu de blinde den blinde leidt, zo zullen zij beiden in den gracht vallen", Matth. 15:20.

De huidige refo-dominees zijn derhalve ook fel gekant tegen het vleesafsnijdende getuigenis van Gods geroepen profeten en apostelen, de prediking van Johannes de Doper, de strafrede van Stefanus jegens het Sanhedrin en vanzelf ook jegens de strafrede van Christus tegen de Sanhedristen, omdat zij van dezelfde Sanhedristische geest zijn en zichzelf als zodanig openbaren, gelijk tegen hen geschreven is: "De wereld kan ulieden niet haten, maar Mij haat zij, omdat Ik van dezelve getuig, dat haar werken boos zijn", Joh. 7:7, waarvan ook de profeet Jesaja getuigd heeft, zeggende: "Daarom zal de HEERE afhouwen uit Israel den kop en den staart, den tak en de bieze, op een dag. De oude en aanzienlijke, die is de kop; maar de profeet, die valsheid leert, die is de staart. Want de leiders dezes volks zijn verleiders, en die van hen geleid worden, worden ingeslokt", Jes. 9:14-16.

De huidige afvallige refo-kerken zijn broedplaatsen des duivels waar de leer van Christus doorlopend met voeten wordt getreden. Dat zijn dus kerken zonder God, gelijk geschreven is: "Een iegelijk, die overtreedt, en niet blijft in de leer van Christus, die heeft God niet; die in de leer van Christus blijft, deze heeft beiden den Vader en den Zoon", 2 Joh. 1:9.

U zegt: Is er dan in het geheel geen lichtpuntje in de stikdonkere duisternis?

Antw.: Ja, als de mens voor God in de schuld valt in de aanvaarding van zijn welverdiende straf, zich waarachtig tot God bekeert, zich bijbels en publiek vrijmaakt van genoemde publieke ongerechtigheid en als een totaal verloren zondaar tot Christus smeekt om ontferming, zoals de Ninevieten en hun koning op de prediking van Jona dat deden, dan staat er geschreven: "Wie weet, God mocht Zich wenden, en berouw hebben; en Hij mocht Zich wenden van de hittigheid Zijns toorns, dat wij niet vergingen!" Jona 3:9.

GPPB. v.d.m.

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE PDF-DOCUMENT VAN DEZE OUDEJAARSREDE


http://www.providencemountainranch.com