VN-BESLUIT LIBIE INCONSEKWENT
VN-BESLUIT TEGEN LIBIE OPVALLEND INCONSEKWENT   Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Geachte heer,

Misschien vraag ik een beetje te politiek, maar hoe kijkt u tegen het VN-besluit aan tegen LibiŽ (No-fly zone)? Ik vind dat bijzonder hypocriet. Iran kan jaar in jaar uit zijn gang gaan om het Iraanse volk te onderdrukken. Moegabe slacht zijn bevolking al jaren af. Waarom Libie aangepakt bij de eerste de beste rellen?

vr. gr.

A. K.

-----------------------

Geachte vriend K.,
Dank voor uw ter zake doende vraag. Christenen moeten wel degelijk politiek bestrijden, maar mogen geen politiek bedrijven. Het VN-besluit tegen Libie is inderdaad puur inconsekwent. Sarkozy van Frankrijk heeft er heel veel belang bij dat Gadaffi wordt onttroond, om zijn illegale verkiezings-campagne die door Libie werd gefinacieerd - zie Klik hier link, in de doofpot te houden. Er is een wereldwijde beweging gaande in strijd om de wereldmacht. Sarkozy, Obama, Cameron, enz. enz. zijn allemaal NWO-pionnen, die uit zijn op een wereldregering en een wereldreligie. Daar moest de val van Moebarak (een jarenlange trouwe bondgenoot van Amerika!) en daar moet de val van Gadaffi ook aan meewerken, allemaal onder het mom van "humanitaire democratie".

Het gaat maar om 1 ding: uit chaos orde scheppen, om satanische wetten er door te drukken die de burgerlijke vrijheden en de ware godsdienst volledig aan banden leggen. De EU is als een dictatuur opgericht om dat doel helpen te bereiken. Bijna niemand ziet het, maar het is de keiharde realiteit. Amerika verandert ras in een politiestaat, maar van die ontwikkling mag niets in de reguliere media worden vermeld. De westerse rechtsspraak wordt steeds corrupter; partijdige rechters worden aangesteld en tot in alle geledingen heeft men NWO-pionnen op sleutelposities geplaatst. Wie dit ontkent leeft in een bizarre droomwereld en is ziende blind.

Uw vraag is dus heel to the point.
Waarom wordt Libie op zo'n korte termijn aangepakt, terwijl in andere landen allerlei gruwlijke genociden zich al lange tijd afspelen? Omdat de pro-islam-revolutie in het M.O. deel uitmaakt van de agenda van de NWO. Waarom Libie? Omdat men verontwaardigd is over de genocide aldaar? Laat me niet lachen. In Soedan en Darfur is al een jarenlange genocide aan de gang, maar het is amper in het nieuws geweest, laat staat dat de internationale gemeenschap er iets tegen doet.
In Noord Korea, Iran en Zimbabwe, enz. kan de misdaad tegen de mensheid -zoals u zelf al aangaf- tot in lengte van jaren voortduren, zonder dat er iets tegen gedaan wordt. In landen als Zimbabwe, Noord Korea, Haiti, Soedan, Darfur, is echter niets te halen. Dus laat men de genocide in die landen rustig doorgaan. Dat schijnt goed te zijn voor de wereldeconomie. Zo wordt er ook al gesproken t.a.v. de kernramp in Japan. Het olierijke Libie is gemakkelijk te annexeren en de oorlog in Afganistan levert miljoenen drugsdollars op. Allemaal "demoNcratische politiek" meneer. Het is maar dat u het weet.

Genocide in Libie?

In Nederland, Amerika en in alle westerse landen is er een jarenlange genocide aan de gang tegen het ongeboren leven. Er wordt NIETS tegen gedaan. De "Staatkundig Gereformeerde refo-christenheid" danst mee in de politieke NWO/EU-dans. Dat is wat ze noemen: "bijbels genormeerde praktische politiek", terwijl het in werkelijkheid bestaat uit een voorzichtig verdrag met de hel. De jongste dag zal het allemaal openbaren.

hartelijke groet,

GPPB.


http://www.derokendevlaswiek.nl