TELEGRAAF/PUBLICEERT SGP/SCHANDAAL
TELEGRAAF PUBLICEERT SGP-SCHANDAAL (Juli 2019): 'INTIMIDATIE EN AGRESSIE BIJ DE SGP!'  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL MET HYPERLINKEN WAARIN DE CRIMINELE SGP-PRAKTIJKEN ALS DOOR DE HAND GODS TENTOONGESTELD WORDEN ! PS. Voor de goede werking van de hyperlinken moet u eerst het pdf-artikel op uw computer downloaden.

Klik hier TELEGRAAF PUBLICEERT SGP-SCHANDAAL (Juli 2019): 'INTIMIDATIE EN AGRESSIE BINNEN DE SGP!'

SGP-ENGEL DES LICHTS, K. VAN DER STAAIJ, SCHRIJFT SCHIJNHEILIGE OPEN BRIEF (April 2019), WAARIN HIJ GODS WOORD BLASFEMEERT, DE VALSE OECUMENE PROPAGANDEERT, WAARMEE HIJ EIGEN SGP-CORRUPTIE TRACHT TOE TE DEKKEN, MAAR OPNIEUW DOOR DE MAND VALT DOOR HET RECENTE SGP-SCHANDAAL !

DAT VELE OGEN MOGEN OPENGAAN VOOR DE RD/SGP-CRIMINALITEIT, ZOALS OPNIEUW DOOR HET SGP-SCHANDAAL AAN HET LICHT GEKOMEN IS IN DE TELEGRAAF !


TELEGRAAF MAAKT MELDING VAN EEN AL JARENLANG DUREND SGP-SCHANDAAL:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2036982357/blok-roept-sgp-ers-op-meld-misstanden

TELEGRAAF: SGP SJOEMELT MET SUBSIDIE-GELD:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1273315609/sgp-ruziet-over-snoepreisjes

TELEGRAAF-VIDEO-OPNAME OVER SGP-SCHANDAAL:
https://www.telegraaf.nl/video/764463129/intimidatie-en-agressie-bij-de-sgp-dit-verwacht-je-niet

HIER DAN (EEN GEDEELTE) VAN DE SCHIJNHEILIGE BRIEF VAN SGP-ENGEL-DES-LICHTS, VAN DER STAAIJ, VAN GPPB.-COMMENTAAR VOORZIEN (Klik op de afbeelding ter inzage volledige pdf-artikel met hyperlinken)

Staaij-brief (1): SGP-fractievoorzitter K. van der Staaij schrijft open brief die in allerlei kranten en websites is geplaatst. In zijn brief schrijft hij dat meningen mogen botsen, maar hij vindt dat er wel grenzen zijn. "Iedereen heeft de vrijheid om te vinden wat hij vindt, maar reageer er wel met enige zelfbeheersing op", aldus Van der Staaij.

GPPB.: SGP-engel-des-lichts, Van er Staaij, schrijft en spreekt altijd leugen en bedrog en dat doet hij als een engel des lichts, dus in flagrante strijd met de feiten en volledig haaks op de Waarheid van Gods Woord. Dat feit blijkt ook weer eens duidelijk openbaar te komen door een SGP-schandaal dat de Telegraaf in openbaarheid gebracht heeft (zie bovenstaande Telegraaf-linken). Omdat de Telegraaf de zaak aan het licht gebracht heeft, kon het RD vanzelf niet achterblijven om van het SGP-schandaal verslag te doen, maar liever had de SGP -bij monde van de klimaat-idioot, Diederich van Dijk- het deksel op de SGP-doofpot gehouden.

Zie RD-bericht over SGP-schandaal via onderstaande link

https://www.rd.nl/vandaag/politiek/onvrede-in-sgp-over-eigen-stichting-1.1580089

De brief van Staaij vormt derhalve geen uitzondering op wat hij altijd naar hartelust verdraait, vervalst, blasfemeert en intimideert. Sommige lezers van deze website schreven mij dat zij cynische en agressieve antwoorden van Van der Staaij hadden ontvangen op ontmaskerende brieven naar hem verstuurd. Staaij meesmuilt wel van integerheid, zelfbeheersing en tot tien tellen, maar zelf lapt hij zijn eigen dienstbare regels aan zijn laars en veroorlooft hij zich anderen te intimideren en zelfs te bedreigen. Een van onze lezers kreeg op een ontdekkende brief aan Staaij van Staaij het agressieve antwoord: "Ik zal de AIVD eens op je afsturen...!"
De boventoon en de ondertoon in de open brief van Staaij openbaren dan ook de schijnheiligheid ten top die door hemzelf en zijn eigen corrupte SGPartij met voeten getreden wordt. Een kind kan verstaan dat Staaij in zijn brief het volgende bedoelt te zeggen, hetgeen met het recente SGP-schandaal en met honderd andere feiten te staven is: "Doe zoals ik, beheers jezelf en lieg de ander gewoon voor met vriendelijke woorden en met een lach op je gezicht. Dan zullen de mensen het politieke bedrog vanzelf aannemen. Als je als een onbuigzame Mordechai met een stalen gezicht niet eens een buiging maakt voor de huidige haman-politiek, dan bereik je niets en dan gaat heel onze humanitaire vrijheid van godsdienst eraan. Doe dus niet zo stompzinnig als Mordechai, maar doe zoals ik al jaar en dag doe en dat is een eeuwenoude manier van doen die veel succes boekt, want zo deed Achitofel het ook en zo deed Hitler het ook, zeggende: "Herhaal de leugen keer op keer, zodat mensen het gaan geloven. Die manier werkt in elk land en in elke tijd."
Beroepsleugenaar Van der Staaij -en met hem alle SGP-stemmers- houdt geen enkele rekening met Gods Woord en gebod maar lapt Gods Woord voortdurend onder zijn politieke schoenzolen, aangezien hij in de tweede kamer erop aandringt dat "abortusklinieken zich moeten houden aan de abortuswet"; "goede gesprekken" voert met aborteurs, die babies in de moederschoot aan stukken snijden; "goede gesprekken" voert met top-criminelen, zoals Bill Gates; kinderverkrachters, sodomieten en pedofielen de handen boven het hoofd houdt; vrijmetselaars als Rutte en Co als een Judas naar de mond spreekt, enz.


Zie ook:
http://www.derokendevlaswiek.com/2019_THEOLOGIE_EINDTIJDzpRUBRIEKSGPLAYBOY_VAN_DER_STAAIJ_GAAT_OVER_LIJKEN_EN_COVERTzpMOORDzpOPzpKHASHOGGI.html

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL MET HYPERLINKEN WAARIN DE CRIMINELE SGP-PRAKTIJKEN ALS DOOR DE HAND GODS TENTOONGESTELD WORDEN ! PS. Voor de goede werking van de hyperlinken moet u eerst het pdf-artikel op uw computer downloaden.


http://www.derokendevlaswiek.com